به گزارش ایسنا، در نخستین روز از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تیم رعد از استان سیستان و بلوچستان و تیم ذوالفقار از استان مازندران، رأس ساعت ۱۰:۳۰ در سالن دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی مناظره خود را درباره گزاره آزادسازی آموزش و بهداشت آغاز کردند.
تیم رعد متشکل از فاطمه میر، فاطمه بهرامی مقدم، نسترن نارویی و زهرا کیاستیفر در موضع موافق با گزاره استدلال خود را به این شرح بیان کرد: چارچوب نظری آزاد سازی آموزش و پرورش، درمان و بهداشت برخلاف اصول ۳، ۲۹ ، ۳۰ و ۴۳ قانون اساسی است. یکی از ارکان تشکیل حکومت، نیازمندی جامعه به یک ساختار منسجم برای آموزش جامعه و بهداشت آن است.
در اصول مذکور، دولت موظف شده است تا این مهم را به نحو احسن اجرا کند و آزاد سازی آن بستر کم توجهی به مهمترین ارکان حکومت است! آزاد سازی در این دو وظیفه به هر معنا، موجب میشود تا نظام طبقاتی افزایش یابد و مافیای این دو وظیفه در بستر قانونی، جان دوباره بگیرد.
به تأکید متخصصان این عرصه، این دو نهاد باید بومی سازی شده و برای خودمان باشد وگرنه زمینه برای ورود اسناد بالا دستی بین المللی که با فرهنگ و بوم کشور ایران، تناقضاتی دارد مهیا می شود و تیم ذوالفقار نیز متشکل از زهرا شیدعلیپور، علی ابراهیمی، حسین سلطانیان و بهاره نوری در موضع مخالف با گزاره اظهار کرد: سلامت و آموزش همیشه در طول تاریخ توجه بشر را به خود جلب کرده است و تامین این دو خواسته نقش مهمی در ارتقای زندگی بشر دارد.
مطابق قانون اجازه آزادسازی آموزش و بهداشت به دولت داده شده است و آزادسازی بر خلاف قوانین نیست.
گفتنی است، در پایان این رقابت تیم «رعد» با کسب ۸۳.۵ امتیاز به مرحله دوم مسابقات که هفتم خرداد ماه برگزار میشود، راه پیدا کرد.
انتهای پیام
نظرات