محمود شمآبادی، در حاشیه برگزاری دومین جلسه تولید محصول سبز با برق سبز در شهرستان به ایسنا گفت: استفاده از پنلهای خورشیدی فرصت مناسبی برای کشاورزان است تا هم از قطعی برق چاهها جلوگیری کنند و علاوه بر آن درآمدزایی جدیدی برای مالکان چاهها ایجاد شود.
وی ضمن تأکید بر برگزاری جلسه توجیهی با نماینده چاهها، از مسئولین ادارات مرتبط خواست در راستای حفظ منافع کشاورزان و ایجاد تسهیلات برای مالکان چاهها برای نصب پنلهای خورشیدی از طریق ایجاد تعامل با شرکتهای طرف قرارداد تلاش نمایند.
فرماندار خوشاب همچنین از آمادگی ۴۳ شرکت برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی در سطح استان خبر داد و اعلام کرد: به محض امضای تفاهمنامه و انعقاد قرارداد کار نصب پنلهای خورشیدی در شهرستان شروع میشود.
وی با بیان اینکه تلاش میشود با شرکتهایی قرارداد بسته شود که تعامل بیشتری با کشاورزان در دریافت هزینهها داشته باشند، عنوان کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت نیرو هر چاهی که به اندازه ۸۰ درصد برق مصرفی، نیروگاه احداث کند از قطعی برق چاه معاف خواهد شد.
شمآبادی در ادامه گفت: به طور میانگین چاههای شهرستان ۱۰۰ کیلووات مصرف برق دارند که با ایجاد یک نیروگاه خورشیدی ۸۰ کیلوواتی از قطعی برق معاف خواهند شد.
وی از آمادگی جهاد کشاورزی برای واگذاری زمین رایگان به سرمایهگذاران متقاضی احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد و گفت: مالکین چاههای کشاورزی میتوانند از طریق ایجاد شرکت تعاونی و یا شرکت تعاونیهای موجود و با دریافت زمین رایگان نسبت به احداث یک نیروگاه خورشیدی برای چندین چاه کشاورزی اقدام نمایند.
فرماندار خوشاب گفت: تاکنون از ۱۵ چاه متقاضی نصب نیروگاه خورشیدی بازدید شده که ۵ پرونده آماده انعقاد قرارداد است.
انتهای پیام
نظرات