رضا نیسی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۲۱ دانشآموز استان آموزش مهارتی دیدند که از این میزان ۷ هزار و ۳۳۵ دانشآموز پسر و ۵ هزار و ۷۸۶ نفر دختر در رشتههای مختلف مهارتی با رویکرد خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: از آنجایی که مهارتهای مبتنی بر اشتغال آموزش داده میشوند، در کنار آموزشهای مهارتی، دانشآموزان باید به مقوله کارآفرینی و دیگر آموزشهای نرم نیز توجه داشته باشند تا این مهارتها منجر به ایجاد شغل شود.
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان با اشاره به ضرورت غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان ادامه داد: اجرای طرح تابستانه مهارت در سال گذشته و انتخاب شعار «هر دانشآموز یک مهارت» طرحی نو برای غنیتر شدن برنامههای اوقات فراغت و راهکاری برای بروز خلاقیت و نوآوری دانش آموزان بود.
نیسی عنوان کرد: این طرح، به دنبال تشویق و ترغیب دانشآموزان به فراگیری آموزشهای مهارتی است تا زمینه برای یادگیری مستمر و ارتقای مهارتی آنها فراهم شود و بتوانیم سرمایههای انسانی خلاق، نوآور، فنآفرین، کارآفرین و مولد را برای توسعه کشور تربیت کنیم.
وی با اشاره به برنامهریزی برای ارائه آموزشهای مهارتی در خوزستان، عنوان کرد: امسال در استان خوزستان، برای ۱۹ گروه هدف برنامهریزی و تعهد داده شده و در این خصوص برنامههای آموزشی برای دانش آموزان به عنوان بعنوان جامعه هدف در نظرگرفته شده است.
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خوزستان یادآور شد: برای دانشآموزان در پایان دوره آموزشی و پس از کسب نمرات قبولی در آزمون تئوری و عملی، گواهینامه مهارت صادر میشود.
انتهای پیام
نظرات