علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در گفتوگو با ایسنا از خراسان رضوی ضمن عرض تسلیت فقدان رئیس جمهور شهید و همراهانش با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که بیان کردند «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت» اظهار کرد: از آنجا که سالها توفیق خدمت در آستان قدس رضوی و کفشداری حرم مطهر را داشتهام، بارها شاهد بودم که آیتالله رئیسی زمانی که در تولیت آستان قدس رضوی قرار داشتند، ساعت شروع کارشان چند ساعتی قبل از اذان صبح با نماز شب شروع میشد و نماز صبح را بالای سر حضرت میخواندند و بعد کار را شروع میکردند و از اطرافیان میشنیدم که شاید در شبانهروز ۴ تا ۵ ساعت بیشتر استراحت نمیکند و ساعت کاری ایشان از اذان صبح تا پاسی از شب بوده است و این سخن مقام معظم رهبری تایید کننده این موضوع است.
وی با بیان اینکه رئیسی، سید محرومان بود، یادآور شد: واقعا دغدغه جدی او چه در دوران ریاست جمهوری و چه در دوران تولیت و حضور در قوه قضاییه، مردم و محرومین بودند. به اعتقاد من او مصداق بارز «... أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم ...» بود، یعنی در مقابل دشمن با قدرت و صلابت برخورد میکرد و این دوره نشان داد که دیپلماسی و نیروهای نظامی ما در کنار هم قرار گرفتند و قدرت ایران را به منصه ظهور گذاشتند.
ایشان در مقابل محرومین خاضعانه برخورد میکرد و دغدغهاش مشکلات مردم و محرومین بود. صفت سید شهدای خدمت و خادمالرضا برازنده ایشان است، چنانکه در صحبتهای اخیرش آمده که هرچه دارم از برکت سفره حضرت رضا (ع) است.
تاجفیروز ادامه داد: ایشان به معنای واقعی کلمه خادمالرضا بودند. هنگامی در آستان قدس رضوی بودند، تمام دغدغهاش رفع مشکلات زائران بود. چنانکه زائرشهر و زائرسرای حضرت رضا (ع) در زمان ایشان کلید خورد و بخش عمدهای از آن راهاندازی شد.
وی یادآور شد: این جملاتی را که این روزها میشنویم که «هشتمین رئیس جمهور در ایام میلاد هشتمین امام، حضرت رضا (ع) به درجه رفیع شهادت نائل شد» به راستی مصداق بارز خادمالرضایی ایشان است. این ضایعه جبران ناپذیر است و مانند شهید رئیسی را شاید دیگر نتوان مانندش را با این خصوصیات اخلاقی برای مردم و برای خدمت به مردم یافت. به اعتقاد من کار رئیس جمهور بعدی بسیار سخت خواهد بود، چون مردم به چنین شخصی اعتماد کرده بودند و به این رویه عادت کرده بودند. کسی که برای رفع مشکلات مردم نه یک بار و دوبار، بلکه حاضر بود بارها به شهرهای مختلف سفر کند تا مشکلات حل شود.
تاجفیروز با بیان اینکه رئیس جمهور شهید باید الگوی رفتاری مسئولین قرار گیرد، یادآور شد: چنانکه مقام معظم رهبری بیان کردند در این حادثه تلخ ملت ایران خدمتگزار صمیمی، مخلص و با ارزشی را از دست داده است. ایشان صلاح و رضایت مردم را حاکی از رضایت الهی رمیدانست و صلاح مردم را به هر کاری ترجیح میداد. ایشان الگوی خلاق و رفتار اسلامی و دینی بود، علی رغم آزردگیها، ناسپاسیها و طعنهایی که بعضا توسط بدخواهان به ایشان میشد، از تلاش شبانهروزی دست برنداشت و این موضوع باید الگویی برای مسئولین کشور شود که برای مردم تلاش کنند. قطعا برای آیتالله رئیسی مرگی غیر از شهادت متصور نبود، فقط حیف که خیلی زود بود. آقای رئیسی لیاقت شهادت را داشت ولی مردم این چنین شخصیتی را خیلی زود از دست دادند و کاش میبود و خدمت بیشتری را به مردم ارائه میداد.
وی با اشاره به سخن آیتالله ناصری که بیان کرد «گوشتان به فرمان مقام معظم رهبری باشد، زیرا گوش ایشان به دهان حضرت ولی عصر (عج) است» گفت: به اعتقادم آیتالله رئیسی یکی از مسئولینی بود که این خصیصه را داشت و در سیاستگذاریها گوشش به دهان مقام معظم رهبری بود.
وی با اشاره به دیدار با آیتالله آلهاشم، نماینده ولی فقیه آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز گفت: ایشان به تمام معنا شخصیتی مردمی بودند، حتی گاه در رفتوآمدها از تاکسی استفاده میکردند. احوالپرسی از دانشجویان در خوابگاه و تبریک به ورزشکاران مدالآوران از جمله رفتارهایی بود که او را در میان مردم محبوب ساخته بود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به تلاشهای امیرعبداللهیان در دوره سه ساله بیان کرد: تلاشهای شبانهروزی او در عرصه بینالمللی موجب شده بود خیلی از کشورهایی که با ایران قطع رابطه بودند، یا موضع داشتند، به حمد الله ارتباط نزدیک شد.
وی افزود: هنگامی که مالک رحمتی، در سمت قائم مقام آستان قدس رضوی توفیق خدمت داشت، من هم توفیق خدمت در آستان قدس رضوی را داشتم، از نزدیک شاهد تلاشهای شبانهروزی او بودم که دغدغهمند و دلسوزانه امور را پیگیری میکرد. این جمله که «من سرباز نظامم و هر جا لازم است خدمت کنم، میروم» در کمتر کسی این روحیه اخلاص را دیدهام، در حالی که این نخبه، جوانترین استاندار کشورمان بود. در واقع نکته و ویژگی مشترک این چهار بزرگوار اخلاقمداری و مردمداری بود.
تاجفیروز بیان کرد: ورزش کشور یک حامی جدی را از دست داد. سال ۱۴۰۲ بهترین سال رشد ورزش کشور بود، و این اتفاق جز به حمایت جدی شخص رئیس جمهور رخ نداد. حدود سه هفته قبل در مراسم تجلیل مدالآوران کشور آیتالله رئیسی سخنرانی کرد و گفت قهرمانان هیچ دغدغهای به جز میدان و قهرمانی نباید داشته باشند، و این موضوع با پیگیریهایی که شخص وزیر ورزش داشتند، به وضوح دیده میشد.
همچنین کیومرث هاشمی در جلسات مختلفی که شکل گرفت بر این موضوع که رئیس جمهور در کمک به رشد ورزش همگانی و قهرمانی جدی هستند. قهرمانی از آن جهت برای ایشان اهمیت داشت که وقتی قهرمان ما بر روی سکو قرار میگیرد، دل مردم ما شاد میشود.
وی افزود: در کنار توسعه ورزش همگانی و بانوان، توسعه ورزش عشایری و روستایی موضوع دیگر مورد تأکید ایشان بود که من در کمتر رئیسجمهوری چنین نکتهبینی و ریزبینی را دیدهام و قطعا توسعه ورزشهای بومی محلی قطعا با توسعه اقتصادی روستا و ایجاد نشاط اجتماعی در ارتباط است.
انتهای پیام
نظرات