سرهنگ حسن حبیبی در گفت وگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محبوب، مکتبی و مردمی و همراهان ایشان، اظهار کرد: ما باید شخصیت شهید رئیسی را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهیم.
وی با اشاره به نگاه عمیق شهید رئیسی به مبانی انقلاب و گفتمان امامین انقلاب و احیای تعالیم هستی بخش اسلام و انتقال آن به نسل آینده مملکت و استکبارستیزی و مسئله فلسطین و پایبندی به مبانی دینی و توجه به معیشت و رفاه مردم، افزود: شهید رئیسی با این آرمان ها به عرصه اجرایی کشور ورود کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه شهید رئیسی در طی سه سال گذشته در بخش های مختلف کشور نقش آفرینی بی بدیل داشت، تصریح کرد: حضور حماسی و بی نظیر مردم در مراسم وداع و تشییع این شهید بزرگوار ویژگی خاصی داشت و نوعی قدردانی و نشان دهنده اثرگذاری عمیق شهید بود.
حبیبی با اشاره به دغدغه شهید رئیسی نسبت به مردم، علیرغم فضاسازی ها، خاطرنشان کرد: شهید رئیسی حذف ارز ترجیحی را کلید زد، زیرا کلیت آن به نفع مردم بود و اثرگذاری آن در آینده نزدیک ملموس خواهد بود.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی در عرصه دیپلماسی اقتصادی تنها نگاه به غرب نداشت و ظرفیت های بالقوه شرق را مورد توجه قرار داده بود، گفت: شهید رئیسی با دیپلماسی فعال منطقه ای و بین المللی موفقیت های خوبی را برای کشور کسب کرد.
مدیرکل حفظ آثار گیلان با اشاره به بعد مردمی شخصیت آیت الله رئیسی، عنوان کرد: شهید رئیسی از جنس مردم و در دل مردم بود و نهایتا برای مردم فدا شد. در واقع ساز و کار اجرایی این شهید بزرگوار در کنار مردم جذابیت داشت و با الگوگیری از شهدای دوران دفاع مقدس، از پشت میزنشینی دوری می کرد.
وی شهید رئیسی را محصول عرفان مکتب امام و دوران دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: ماهیت انقلاب اسلامی ایران موجب واکنش نظام استکبار در طراحی جنگ هشت ساله عراق علیه ایران شد.
حبیبی، ضمن گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر قهرمان، پیروزی عملیات بیت المقدس را مقدمه پیروزی های پی در پی رزمندگان اسلام دانست و تاکید کرد: بعد از آزادسازی خرمشهر، عزت و اقتدار کشور تقویت شد و ثبات داخلی و منطقه ای و بین المللی جمهوری اسلامی ایران را رقم زد.
وی با اشاره به نقش رهبری حکیمانه و پیامبرگونه امام راحل و وحدت و انسجام نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش و ژاندارمری و جهادگران و بسیجیان و آحاد مردم، گفت: امروز نیز مدیریت دفاع مقدس، الگوی برون رفت از مشکلات کشور است.
مدیرکل حفظ آثار گیلان حفظ وحدت و انسجام و توکل به خدا و اتکا به ظرفیت های مردم را عامل پیروزی دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: گیلان در دوران دفاع مقدس نقش بسیار عظیمی داشته و ۸۰۰۰ شهید و ۲۲ هزار جانباز و ۲۶۰۰ آزاده تقدیم کرده ایم و کمک های ۱۵۱۳ کامیونی پشتیبانی از جبهه ها مثالزدنی است.
حبیبی با بیان اینکه ۲۰ درصد از جمعیت جوان و فعال استان گیلان در آن دوران به جبهه اعزام شد، عنوان کرد: ۱۰۰ هزار رزمنده گیلانی به جبهه ها رفتند و در عملیات فتح خرمشهر نیز ۳۰۰۰ رزمنده حضور داشتند و ۲۶۰ شهید تقدیم کردیم و ۸۰ جانباز داریم.
وی رسالت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس را انتقال این دستاوردها به نسل های آینده دانست و گفت: گیلان در برگزاری یادواره شهدا در کشور رتبه اول را دارد و سالانه هزار یادواره مردمی برگزار می کنیم.
مدیرکل حفظ آثار گیلان با اشاره به نقش فرهنگ و هنر در انتقال مفاهیم دفاع مقدس، ادامه داد: قرار بود که با حضور تصویری رئیس جمهور باغ موزه دفاع مقدس گیلان و چهار استان دیگر در سوم خردادماه امسال افتتاح شود که نشد.
حبیبی با بیان اینکه فاز اول این مرکز فرهنگی شامل ساختمان اداری و گالری و مرکز اسناد و کتابخانه و آمفی تئاتر آماده است، خاطرنشان کرد: به دنبال شبیه سازی مناطق عملیاتی در محوطه باغ موزه هستیم.
وی از تدوین دانشنامه پنج جلدی دفاع مقدس گیلان خبر داد که جلد نخست آن آماده رونمایی است و بیان کرد: برای بزرگداشت حماسه سوم خرداد در استان گیلان ۳۵۰۰ برنامه شاخص داریم که شامل یادواره ۲۶۰ شهید عملیات بیت المقدس و رونمایی از ۴۲ عنوان کتاب و نشست های بصیرتی و تبیینی دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس و تجلیل از پیشکسوتان جبهه و جهاد و کرسی های آزاداندیشی در حوزه و دانشگاه و... است.
انتهای پیام
نظرات