رحمان کلانتری امروز ۳۰ اردیبهشتماه در شست پایش ایدهها و اختتامیه سومین دوره از جشنواره ایدههای من در دانشگاه آیتالله بروجردی که در سالن حوزه ریاست برگزار شد، اظهار کرد: تخصص و خبرگی فعالیت در چارچوب ارزشهای اسلامی و دارا بودن روحیه پیشبری از خصوصیات نخبگان است.
وی با بیان اینکه در لرستان باید به بخش فناوری، استارتاپها، ایدهپردازی ورود داشته باشیم به صنایع خلاق فرهنگی اشاره کرد و افزود: بروجرد یکی از شهرستان پیشرو در حوزه صنایع خلاق فرهنگی کشور است.
مسئول امور نخبگان و اجتماعات نخبگانی بنیاد نخبگان لرستان اضافه کرد: ورشو یکی از ظرفیتهای شهرستان بروجرد است که میتواند یک مزیت کشوری نیز لحاظ شود و فناوری را با این صنعت قدیمی تلفیق کنیم.
کلانتری بیان کرد: یک دوره چالش عمده ما بیسوادی در کشور بود اما امروزه بزرگترین چالش ما بی مهارتی است دانشجو از دانشگاه فارغ تحصیل شده و هیچگونه مهارتی را ندارد بنابراین باید تلاش کرد تا این چالش مرتفع شود.
محمد چرمیان مدیر هسته پژوهشی انرژی و محیطزیست دانشگاه آیتالله بروجردی نیز در این نشست گفت: طرحهای پژوهشی زیادی توسط تیم دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی انجام شده و در راستای طرح هوشمندسازی بروجرد تیم دانشگاه اقداماتی انجام داده است.
وی ادامه داد: در حیطه انرژی چند کتاب توسط دانشگاه چاپ شده است.
گفتنی است، براساس نظر هیات داوران ۶ تیم از ایدههای ارسال شده انتخاب شد و سه ایده بهعنوان ایده برتر برحسب نظر نهایی هیأت داوران انتخاب و تجلیل شد. رتبه نخست رحیم زاهدی و منصور کشاورززاده با عنوان ایستگاه خورشیدی خودروهای برقی در بستر IOT، ایدهپرداز دوم محمد حقگو با عنوان سامانه آنلاین انرژیهای نو ایران و ایده پرداز سوم سپیده جعفری بیزینس گیم برقینو انتخاب و تجلیل شدند.
با حمایت و پیگیریهای دانشگاه ایدههای انتخاب شده از امکان عضویت در مرکز رشد برخوردار هستند.
انتهای پیام
نظرات