• شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403022920797
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار:

آسیب‌های اجتماعی در سیستان و بلوچستان با ارتقای کار تیمی به حداقل برسد

آسیب‌های اجتماعی در سیستان و بلوچستان با ارتقای کار تیمی به حداقل برسد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: موضوعاتی مانند آسیب‌های اجتماعی، کودکان کار، کودکان خیابانی در این استان که ابعاد مختلف و بین المللی دارد باید با ارتقای کار تیمی و تعامل بیشتر به حداقل برسد.

رضا شریفی امروز شنبه در کارگروه بیماری مالاریا و جلسه ساماندهی کودکان خیابانی که با حضور مدیرکل دبیرخانه پیشگیری از جرم قوه‌ قضائیه و رئیس کار گروه علمی عملیاتی کنترل و کاهش کودکان کار و خیابان شورای اجتماعی کشور برگزار شد، اظهار کرد: موضوعاتی مانند آسیب های اجتماعی، کودکان کار، کودکان خیابانی در سیستان و بلوچستان که ابعاد مختلف و بین المللی دارد و یک مقوله انسانی است باید با ارتقای کار تیمی و تعامل بیشتر به حداقل برسد.

وی با اشاره به موضوع کودکان کار در سیستان و بلوچستان که استانی پهن پیکر است، افزود: وضعیت این پدیده اجتماعی نسبت به ۲ سال اخیر در استان بهتر شده به نحوی که این مهم منجر به ورود موسسات، بنگاه های کارآفرینی، خیریه ها و تشکل ها نیز شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از لحاظ بودجه در زمینه آسیب های اجتماعی یا مدیریت بیماری مالاریا هیچ مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: در کنارتان هستیم و می‌توانیم از تعاملاتی که با کشور پاکستان در حوزه مرز و سیاسی داریم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی با اشاره به وقوع باران های سیل آسا که اخیرا در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان جاری شد، گفت: باید برای پیشگیری و مهار برخی بیماری ها همچون مالاریا آموزش های لازم به اقشار مختلف ارائه شودو با تعاملاتی که در بین دانشگاه ها و هماهنگی و هم افزایی بسیار خوبی که در حوزه اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی وجود دارد دغدغه فعالان حوزه بهداشت و درمان در این زمینه رفع شود.

شریفی با بیان اینکه باید از تمام امکانات سیستان و بلوچستان برای مدیریت این بیماری استفاده کرد، ادامه داد: مصوباتی مطرح شده که باید به فرمانداران اعلام شود در این مصوبات همه موضوعات قابل طرح است که باید کمیته بندی شده و به صورت تخصصی به آن پرداخته شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان درگیر این موضوع هستند، تاکید کرد: دانشگاه زابل و زاهدان کمتر درگیر هستند اما حساسیت باید در این زمینه وجود داشته باشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: روسای دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و ایرانشهر در این‌ زمینه دغدغه و تجربه های خوبی دارند که این دغدغه ها به صورت مصوبه ابلاغ می شود فرمانداران موظفند پیگیر تامین ادوات و امکانات مورد نیاز مانند داروها و پشه بند باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha