علی مبارکی ۲۵ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: براثر جاری شدن سیل و بارش تگرگ در سال زراعی جاری ۷۶۰ میلیارد ریال خسارت به باغداران و کشاورزان نیشابوری وارد شد.
وی ادامه داد: سیل و تگرگ طی چند روز گذشته باعث بروز خسارت به ۱۷۹۸ هکتار محصولات زراعی و باغی آبی و دیم در نیشابور شد.
مدیر جهاد کشاورزی ادامه داد: طی این مدت براثر این حوادث طبیعی ۲۰ کندوی زنبورعسل، ۳ رشته قنات، حدود ۱۰ کیلومتر از جادههای بین مزارع، ۶ کیلومتر کانال انتقال آب و ۲۰۰ متر لوله انتقال آب نیز دچار خسارت شده است.
مبارکی اذعان کرد: هرساله علیرغم هشدارهای هواشناسی به روز شده به بهرهبرداران بخش کشاورزی و ارائه راهکارهای مقابله با چنین حوادثی به خصوص در فصل بهار، متأسفانه باز هم شاهد خساراتی از این قبیل هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان خسارات در بخش مرکزی نیشابور مربوط به روستاهای خانلق، بار، اریه، دامنجان و طاغان بوده است.
مبارکی در ادامه از به بهرهبرداری رسیدن بازار دام شهرستان میان جلگه خبر داد و گفت: ظرفیت این بازار روزانه تعداد ۲۵۰۰ رأس دام سبک و ۵۰۰ رأس دام سنگین است و خدمات این بازار علاوه بر میان جلگه و نیشابور به دامداران بیش از ۱۰ شهرستان اطراف نیز ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه زمین ۲۸۰۰ مترمربعی برای ساخت این بازار به همت مدیریت جهاد کشاورزی و اداره منابع طبیعی اختصاص یافته است، گفت: هزینه ۱۲۰ میلیارد ریالی ساخت این بازار نیز توسط سهامداران شرکت تعاونی بازار دام میان جلگه تأمین شده است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور اظهار کرد: شهرستان میان جلگه با دارا بودن حدود ۱۸۰ هزار رأس دام سبک و ۲۵۰۰ رأس دام سنگین از شهرستانهای مهم نیشابور بزرگ در حوزه دامپروری محسوب میشود.
وی یادآور شد: در حال حاضر شهرستان میان جلگه دارای ۲۰ واحد فعال صنعتی دام سنگین و ۴ واحد صنعتی دام سبک هست و حدود ۴۵۰۰ خانوار این شهرستان از مزایای این بازار منتفع خواهند شد.
مبارکی افزود: شهرستان میان جلگه جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر دارد و بازار دام این شهرستان در فاصله ۷ کیلومتری شهر عشقآباد ساخته شده است و اکنون آماده فعالیت و پذیرش دام دامداران است.
انتهای پیام
نظرات