به گزارش ایسنا، کریستالینا جورجیوا، در رویدادی در زوریخ اظهار کرد: هوش مصنوعی ظرف ۲ سال آینده، احتمالا بر ۶۰ درصد مشاغل در اقتصادهای توسعه یافته و ۴۰ درصد مشاغل در سراسر جهان، تاثیر میگذارد.
وی در رویدادی که توسط موسسه مطالعات بینالملل سوئیس مرتبط با دانشگاه زوریخ، سازماندهی شده بود، گفت: ما زمان بسیار اندکی برای آماده کردن افراد و شرکتها برای چنین اتفاقی داریم. اگر این پدیده به خوبی مدیریت شود، میتواند بهره وری را به میزان عظیمی افزایش دهد اما همچنین ممکن است به اطلاعات نادرست بیشتر و البته نابرابری بیشتر در جامعه ما، ختم شود.
رئیس صندوق بینالمللی پول با اشاره به پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۰ و همچنین جنگ در اوکراین، گفت: اقتصاد جهانی در سالهای اخیر، بیشتر در معرض شوکها قرار گرفته است.
هر چند وی، شوکهای بیشتری را به خصوص به دلیل بحران اقلیمی، پیش بینی میکند اما اقتصاد جهانی به شکل قابل ملاحظهای، تاب آور مانده است.
جورجیوا گفت: ما در رکود جهانی نیستیم. سال گذشته، این واهمه وجود داشت که اکثر اقتصادها، دچار رکود میشوند اما چنین اتفاقی نیافتاد. تورمی که به شدت به ما ضربه زد، تقریبا در همه جا، رو به کاهش است.
بر اساس گزارش رویترز، توماس جوردن، رئیس بانک ملی سوئیس هم که در این رویداد صحبت کرد، گفت: مبارزه علیه تورم در سوئیس، اکنون بسیار پیشرفت کرده است. تورم در آوریل، به ۱.۴ درصد رشد کرد و برای یازدهمین ماه، افزایش قیمتها در محدوده منفی ۰.۲ درصد بانک ملی سوئیس ماند.
انتهای پیام
نظرات