• سه‌شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403022517970
  • خبرنگار : 30057

سخاوت کشورهای بزرگ برای دسترسی به لبه دانش صنعت میکروالکترونیک

سخاوت کشورهای بزرگ برای دسترسی به لبه دانش صنعت میکروالکترونیک

طبق مطالعات مشترک برنامه ملی میکروالکترونیک و پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف، کشورهای چین، ژاپن، آلمان، هلند و ایالات متحده با هدف دسترسی پایدار به ریزتراشه‌ها در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری هنگفتی در صنعت میکروالکترونیک داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، برنامه ملی میکروالکترونیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری طی گزارشی اعلام کردند در جهان امروز تولید انواع رایانه‌ها، تجهیزات مخابراتی، تلفن‌های همراه، خودروها، لوازم خانگی، سامانه‌های دفاعی، محصولات حوزه هوافضا و رباتیک به شکل فزاینده‌ای به ریزتراشه‌ها و به تعبیر دیگر صنعت میکروالکترونیک و نیمه‌هادی‌ها وابسته است. کشورهای مختلف به‌خصوص کشورهای توسعه‌یافته و بزرگ مانند چین، ژاپن، آلمان، هلند و ایالات متحده در سالیان اخیر همواره با سرمایه‌گذاری‌های هنگفت دولتی به دنبال رشد و توسعه بومی این صنعت پایه و دسترسی به فناوری روز آن بوده‌اند.

سخاوت کشورهای بزرگ برای دسترسی به لبه دانش صنعت میکروالکترونیک

 جنگ تراشه میان شرق و غرب و تحریم‌های متقابل چین و ایالات متحده در این خصوص مؤید این اهمیت است؛ در واقع میزان دسترسی پایدار به ریزتراشه‌های لبه فناوری و قابل‌اطمینان، تعیین‌کننده سطح صنعت هر کشور است و یکی از مهم‌ترین دلایل سرمایه‌گذاری‌های هنگفت کشورهای پیشرفته و حمایت‌های بسیار سخاوتمندانه‌شان از صنعت میکروالکترونیک نیز همین مسئله است.

سخاوت کشورهای بزرگ برای دسترسی به لبه دانش صنعت میکروالکترونیک

به همین منظور آشنایی با اقتصاد این صنعت بزرگ و درک محرک‌های سرمایه‌گذاری در آن از اهمیت بالایی برخوردار است. اینفوگرافی زیر نگاهی اجمالی به وضعیت اقتصاد صنعت میکروالکترونیک و مهم‌ترین پیشران‌های این صنعت دارد. اینفوگرافی حاضر محصول مشترک برنامه ملی میکروالکترونیک و پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف است.

سخاوت کشورهای بزرگ برای دسترسی به لبه دانش صنعت میکروالکترونیک

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۵ ۱۴:۲۷

با سلام باعث خرسندیست که کشور ما نیز دست روی دست نگذاشته وبه سوی این فناوری حرکت کرده برای دانشمندان عزیزمان ارزوی موفقیت وبهروزی را دارم