• سه‌شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403022517911
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد:

کمبود بیش از چهار هزار نیروی دریانورد در کشور

کمبود بیش از چهار هزار نیروی دریانورد در کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در سفر به بندر چابهار در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار حضور یافت و از نزدیک با دانشجویان این دانشگاه به گفتگو نشست.

امیر رجایی رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شامگاه دوشنبه در این نشست، ضمن معرفی اجمالی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه، از رایزنی موفق با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت ملی نفتکش برای جذب دانشجویان این دانشگاه خبر داد و سپس، تنی چند از دانشجویان دانشگاه دریایی چابهار برخی مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان، دانشگاه چابهار را یک برند دانشگاهی موفق، ارزش آفرین و دارای سهم بزرگ و مهم در علوم دریایی کشور توصیف کرد و خطاب به دانشجویان گفت: افتخار کنید که رشته دریانوردی و دانشگاه چابهار را انتخاب کرده‌اید.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی مقام‌ معظم‌ رهبری تاکید کرد: "سیاست‌گذاری یکپارچه امور دریایی" ؛ "تدوین طرح جامع توسعه دریامحور" و "تامین و ارتقای سرمایه انسانی متعهد و کارآمد"، سه رکن اساسی برای اجرای درست و بی‌کم و کاست سیاست‌های کلی توسعه دریامحور خواهد بود.

صفایی با اشاره به چالش تربیت نیروی انسانی دریانورد تاکید کرد: کمبود نیروی انسانی در صنعت دریانوردی، یک چالش جهانی است و بیشتر کشورهای صاحب بندر و کشتیرانی تجاری برای رفع این معضل، تمهیدات و راهکارهای اجرایی سازنده‌ای را طراحی و برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی یکی از دلایلی که جوانان به رشته‌ها و مشاغل‌ دریایی علاقه‌ چندانی نشان نمی‌دهند را ضعف فرهنگی در این رابطه عنوان‌کرد و گفت: یکی از اقدامات پایه و بنیادی برای رفع چالش کمبود نیروی دریانورد، توسعه و اشاعه فرهنگ دریایی در میان خانواده‌های ایرانی است.

صفایی با اشاره به کمبود بیش از چهار هزار نفر نیروی دریانورد در کشور اظهار داشت:‌ ضروری است دانشگاه‌های دریایی را به سرعت فعال کنیم.

به گفته وی، امروز خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد دریانوردان شاغل در کشتی‌های داخلی، ایرانی هستند و در بعضی بنادر بر اساس ملاحظات اجباری از دریانورد خارجی استفاده می‌شود. مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر حمایت این سازمان از دانشگاه دریایی چابهار تاکید کرد و با اشاره به برخی خواسته های دانشجویان گفت: سازمان بنادر و دریانوردی از تامین امکانات آموزشی دانشگاه از جمله خرید شبیه ساز کشتی مدرن حمایت خواهد کرد و دستور آغاز فرآیند مناقصه آن را صادر کرده است.

وی در پایان همچنین از کمک و مساعدت به دانشجویان دریانورد در حوزه کارآموزی و بازدید از کشتی ها و مذاکره با عوامل فنی شناورهای بزرگ داخلی و خارجی خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha