مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برگزاری دوره آموزشی شامل کمک های اولیه، امداد و نجات، کارآفرینی، مشاوره، مهارت های زندگی، اجرای مراسم ملی مذهبی، اعزام دختران به اردو از جمله اردوهای زیارتی، راهیان پیشرفت، راهیان نور، اربعین، شوق زیارت و یکروزه درون شهری از برنامه های قابل اجرا در قالب طرح ملی یاس در استان است.
وی گفت: اجرای این طرح از سال ۱۴۰۰ در استان آغاز شده و در سال گذشته ۴۸۴ نفر از مددجویان از آموزش های مختلف، ۱۰۱ نفر از مددجویان از اردوهای زیارتی و ۱۲۸ نفر نیز از اردوهای آموزشی شامل دوره های مختلف کارآفرینی و... بهره مند شده اند.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۲۸۷ نفر از مددجویان پس از دریافت آموزشهای مقابله با بحران و بلایای طبیعی به صورت داوطلب در خانههای هلال سراسر استان مستقر شدند.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف علمی باتوجه به پیشرفت کشور از اهداف برگزاری اردوی راهیان پیشرفت است، افزود: در سال گذشته ۲۰۲ از مددجویان در اردوی راهیان پیشرفت شرکت کردند.
الهی راد خاطرنشان کرد: ۳۹ نفر نیز به واسطه طرح یاس ازدواج کردهاند و ۱۲۵ نفر نیز با دریافت وام اشتغالزایی و یا در سایر دستگاه ها به کار گرفته شدهاند.
طرح یاس در راستای توانمندسازی جامعه هدف کمیته امداد در ابعاد فرهنگی، روانشناختی و اجتماعی با همکاری جمعیت هلالاحمر و کمیته امداد، با هدف افزایش عزتنفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی بین خانوادههای تحت حمایت و همچنین ایجاد شبکه فعال مدیریت بحران در سراسر کشور در حال اجرا است.
انتهای پیام
نظرات