• یکشنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403022316814
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات:

به دنبال تجمیع ظرفیت‌های حاکمیتی برای ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم

به دنبال تجمیع ظرفیت‌های حاکمیتی برای ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در بازدید از نمایشگاه اینوتکس گفت: اینوتکس، یک گردهمایی ملی بین فناوران و نوآوران کشور است و می‌تواند به شبکه‌سازی و به همرسانی دانش‌بنیان‌ها و دستگاه‌های بهره‌بردار کمک کند.

به گزارش ایسنا، محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در بازدید از نمایشگاه اینوتکس گفت: نمایشگاه اینوتکس طی سه سال گذشته توانسته خود را به یکی از مهمترین رویدادهایی علم و فناوری کشور تبدیل کند و هر سال شاهد رشد و بلوغ بیشتر آن هستیم.

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وی خاطرنشان کرد: امسال، نخستین سالی است که ستادهای توسعه فناوری و ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به صورت متمرکز حضور پیدا کرده‌اند و آینده روشنی را برای این نمایشگاه متصور هستیم چرا که محل برگزاری این نمایشگاه در پارک علم و فناوری پردیس است که به گفته دکتر دهقانی، معاون علمی رئیس جمهور می‌تواند به شهر نوآوری بدل شود.

کرباسی، یکی از مهم‌ترین فرصت‌های نمایشگاه اینوتکس را برای ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: برنامه مشخصی را برای شناسایی و بازدید از شرکت‌ها داریم چرا که این شناسایی به ما افق می‌دهد و نمایشگاه‌های این چنینی، این روند شناسایی را برای ما تسریع و تسهیل می‌کنند.

 به گفته او، جعبه ابزار معاونت و ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات، متناسب با شرایط مخاطب متفاوت است، به طور خاص برای مخاطب دانش‌بنیان، یکی از اولویت‌ها، بحث اعتبار مالیاتی است. علاوه بر این، ما درصدد تجمیع ظرفیت‌های حاکمیتی برای ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیانی هستیم که وارد گود شده‌اند و فعالانه در حوزه توسعه فناوری و بومی‌سازی تجهیزات مورد نیاز کشور کار می‌کنند، فراخوان‌هایی را هم در جذب طرح‌های پژوهشی و فناورانه‌ای که شرکت‌ها در حوزه‌های اولویت دار کشور دارند، منتشر کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در سال گذشته ما دو توافق نامه مهم در حوزه ICT با اپراتور اصلی کشور همراه اول و ایرانسل داشتیم و هر کدام قرارداد اعتبار مالیاتی به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان با معاونت امضا کردند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات با اشاره به اینکه برنامه ستاد، تدوین و تصویب پروژه‌های تحقیق و توسعه ذیل آن قراردادها است، اظهار داشت: قطعا این تزریق مالی خیلی خوبی در زیست بوم علم و فناوری کشور است. همچنین، درصدد فعال‌سازی شرکت‌های دیگری مثل شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت ملی انفورماتیک و بازیگران بزرگ دیگری که در اکوسیستم حضور دارند هم هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به تازگی فراخوان طرح‌های پژوهشی با شرکت ایرانسل را ذیل اعتبار مالیاتی‌شان برای طرح‌های توسعه فناوری با دانشگاه‌ها داشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha