• یکشنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403022316346
  • خبرنگار : 71650

زالی در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

اجرای «منتورشیپ» روانشناختی برای دستیاران ۲۷ گروه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حفظ محرمانگی

اجرای «منتورشیپ» روانشناختی برای دستیاران ۲۷ گروه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حفظ محرمانگی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای طرح «منتورشیپ» روانشناختی برای دستیاران ۲۷ گروه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جاری خبر داد و تاکید کرد که بررسی روانشناختی در این طرح با رعایت اصل محرمانگی انجام می‌شود.

علیرضا زالی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دوران دستیاری پزشکی دوران بسیار سختی است و در همه جای دنیا دستیاران پزشکی با خطراتی مواجه هستند و اغلب دچار سندرم فرسودگی شغلی یا burnout می‌شوند، اظهار کرد: بیش از نیمی از دستیاران پزشکی در جهان به خصوص در رشته های طولانی‌تر با شیفت های سخت و پرکار درگیر سندرم فرسودگی شغلی می‌شوند و لازم است دستیاران در این دوران تحت حمایت قرار گیرند.

وی از اجرای طرح «منتورشیپ» یا «ولبینگ منتورشیپ» برای دستیاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای حمایت روانشناختی از دستیاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و افزود: سال گذشته طرح «منتورشیپ» برای مناسب سازی شرایط در گروه کودکان و ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت پایلوت اجرا شد و امسال قرار است برای ۲۷ گروه بالینی که دستیار دارند نیز انجام شود.

طبق اظهارات زالی، در طرح یاد شده اساتید جوان گروه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نقش اصلی را به عنوان منتورشیپ دارند و رابط بین دستیار و متخصصان روانشناختی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محسوب می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره انتخاب منتورشیپ‌ها نیز توضیح داد: اساتید جوان را به عنوان منتورشیپ در این طرح انتخاب کردیم؛ چراکه سنشان پایین تر از باقی اساتید است و به راحتی می‌توانند با نسل جوان دستیاری ارتباط برقرار کنند. از طرفی برای تمام این اساتید منتور دوره آموزشی توانمندسازی برگزار کردیم. منتورها از نظر برقراری ارتباط، مدیریت خشم و کنترل استرس و... آموزش دیده‌اند؛  بنابراین فردی که رابط ما با دستیاران در یک گروه بالینی در طرح منتورشیپ است، علاوه بر اینکه پزشک و در گروه خود متخصص است، دوره های یاد شده را هم گذرانده و این آموزش‌ها را دیده است.

به گفته وی، فرآیند دوره یاد شده به نحوی است که دستیار پزشکی با مراجعه به این منتورها در گروه خود می‌توانست به پشتیبانان طرح مذکور یعنی متخصصان در مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متصل شود.

زالی با تاکید بر اینکه این طرح با حفظ محرمانگی و رعایت محرمانگی اجرا می‌شود، تصریح کرد: اخیرا در اجرای این طرح «کیو آر کد» مخصوصی به افراد داده می‌شود تا فرد بدون اینکه انگی به او زده شود بتواند با این «کیو ار کد» مستقیما به کارشناسان حوزه روانشاسی در مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متصل شوند و مشکل خود را بیان کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به اینکه با توجه به اجرای طرح مذکور طی سال گذشته، نتایج اجرای این طرح را چطور ارزیابی می‌کنید؟ عنوان کرد: خوشبختانه در هر دو گروه یعنی گروه کودکان و ارتوپدی دستیارانی که نیاز به حمایت روانشناختی تخصصی و حرفه ای داشتند، مورد حمایت قرار گرفتند و انشالله این طرح مستمر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha