سید مجتبی خیام نکویی در سفر به دشت مغان و در بازدید از کارخانه قند شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مزارع گندم، کلزا و چغندر قند، مجتمع دامپروری و مجموعه ۲۱ هزار رأسی گاوداری، کارخانه لبنیات، با بیان اینکه خودکفایی در تولید شکر از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: کارخانه قند مغان با ظرفیت ۵۰۰۰ تن در روز یکی از مجموعه های بزرگ و قابل توجه در سطح کشور می باشد که این موضوع بیانگر ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان است.
وی ادامه داد: در راستای بهره گیری از این ظرفیت می بایست تمهیداتی از بعد کمی افزایش تولید و بعد کیفی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی این بنگاه عظیم اقتصادی اتخاذ شود.
خیام نکویی افزود: به جهت بهره برداری از حداکثر ظرفیت کارخانه قند با برنامه ریزی های دقیق، سطح زیر کشت و تولید چغندر قند بایستی به میزانی متناسب با ظرفیت کارخانه برسد و نیز به منظور جبران کمبود میزان چغندر ورودی به کارخانه، از بخش خصوصی و مشارکت زارعین منطقه با رعایت وضعیت صرفه اقتصادی هم برای شرکت و هم برای زارعین، با کوتاه سازی پروسه تخلیه کامیون های حامل چغندر، تشویق و تسویه به موقع با آن ها نیز استفاده کرد.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اظهار کرد: سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم کشور ایران از رقم بالایی برخوردار می باشد که امید است با تکیه بر توان داخلی و پتانسیل موجود در سطح کلان کشور و نیز با بهره گیری از برنامه ریزی هایی که توسط وزیر جهاد کشاورزی برای استحصال شکر صورت گرفته است، با رعایت الگوی کشت به موازات تحقق امر خودکفایی گام برداریم.
انتهای پیام
نظرات