علیرضا اولیایی منش در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اجرای قانون جوانی جمعیت مهمترین حوزه کاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و مهمترین سیاست سلامت و کشور است، اظهار کرد: ظرف شش الی هفت سال آینده باید شرایطی را فراهم کنیم که اشتیاق به ازدواج در جوانان و اشتیاق به فرزندآوری در بین خانوادهها افزایش پیدا کند و در این زمینه خیلی کار داریم.
وی ادامه داد: معتقدم عمده جوانان دوست دارند ازدواج کنند و عمده خانواده ها دوست دارند فرزندآوری داشته باشندغ اما نگرانی درباره آینده و متغیر بودن شرایط اقتصادی باعث شده به سمتی رویم که شاهد افت آنار ازدواج و فرزندآوری و شاخص های باروری باشیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره برنامههای دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص اجرای نفاد قانون جوانی جمعیت، با اشاره به اقداماتی که در راستای آموزش به خانوادهها در این حیطه انجام شده است، تصریح کرد: اخیرا در هفته سلامت، از ۳۵ واحد مسکونی ساخته شده توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد، این ۳۵ واحد مسکونی برای زوج هایی است که در دانشگاه ازدواج کرده و فرزندآوری میکنند.
طبق اعلام اولیایی منش، دانشگاه علوم پزشکی تهران در دولت سیزدهم مجموعا ۱۰۰ واحد مسکونی برای زوجینی که ازدواج میکنند راه اندازی و تحویل داده است که این زوجین لزوما پزشک نیستند و این واحدهای مسکونی شامل حال دانشجویان رشتههای مختلف و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران میشود.
وی یادآور شد: قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان فعال ترین و موثرترین قرارگاه جوانی جمعیت استان شناخته شده و مورد تشویق واقع شده است. این قرارگاه حدود حدود ۳۰۰ مصوبه درباره جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری برای کارمندان و داشجویان و پرسنل خود دارد که ۲۷۰ مصوبه آن عملیاتی شده است و از همین بابت دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد تقدیر قرار و جایزه گرفت.
انتهای پیام
نظرات