فرماندار ویژه ملایر نیز با صدور پیامی مردم شهرستان را به حضور گسترده در این عرصه سرنوشت ساز دعوت کرد.
سلمان اسماعیلی در این پیام اظهار کرد: مردم ایران اسلامی با حضور گسترده خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه جلوهای دیگر از اراده انکار ناپذیر خود را برای حمایت از آرمان های نظام اسلامی به منصه ظهور گذاشتند و عزم و اراده ملی را جهت پاسداری و صیانت از اصول عقیدتی و اسلامی به رخ جهانیان کشیدند.
وی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان ملایر از همه همشهریان دعوت به عمل آورد تا با حضور گسترده در پای صندوق های رای ضمن تکمیل و تکرار حماسه اسفندماه، دیگر بار با حضور خود موجب سرافرازی ملایر عزیز و ایران اسلامی باشند.
به گزارش ایسنا، در حوزه انتخابیه ملایر نیز مانند حوزههای انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرمآباد» و «قائمشهر» انتخابات بصورت تمام الکترونیک برگزار میشود.
در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ملایر، ۹۳ هزار و ۵۲۲ رای ماخوذه کسب شد که از این تعداد آراء ۸۸ هزار و ۲۵۵ رای صحیح به دست آمد.
از مجموع آراء ماخوذه صحیح "احد آزادیخواه" با ۲۲ هزار و ۸۹۷ رای و کسب ۲۵.۹۴ درصد مجموع آراء به عنوان منتخب نفر اول راهی مجلس شد.
"حسین احمدی" با ۱۶ هزار و ۶۸۷ رای معادل ۱۸.۹۱ درصد و "احمد آریائینژاد" با ۱۶هزار و ۶۱۲ رای معادل ۱۸.۸۲ درصد به عنوان نفر اول و دوم بودند که به دلیل کسب نکردن ۲۰ درصد مجموع آراء به مرحله دوم راه یافتند.
در اهمیت انتخابات مرحله اول و دوم فرقی نیست چرا که هر دو نماینده برای تصمیم گیری در مورد سرنوشت آینده ما و فرزندانمان وارد یکی از ارکان مهم سیاسی کشور میشوند و رأی و نظرشان چارچوب اصلی کشور را شکل میدهد.
از ۸ صبح امروز -۲۱ اردیبهشت ماه- مردم ملایر برای تعیین تکلیف دومین نماینده خود در بهارستان و تمام کردن کار نیمه تمام خود، پای صندوق های رای حاضر شدند. در این دوره از انتخابات ۱۶۷ شعبه اخذ رای شامل ۱۰۱ شعبه ثابت و ۶۶ شعبه سیار در حوزه انتخابیه ملایر فعال است و از این تعداد ۷۹ شعبه در مناطق شهری و ۸۸ شعبه در مناطق روستایی مستقر هستند.
طبق اعلام ستاد انتخابات کشور؛ متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل ، افرادی که در مرحله اول در همان حوزه رأی داده باشند و افرادی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزههای انتخابیه رأی نداده باشند، میتوانند در دور دوم انتخابات شرکت کنند.
رأی دهندگان با در دست داشتن پنج سند هویتی همچون شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، گذرنامه و کارت پایان خدمت در شعب اخذ رأی حاضر شده و رأی دهند.
انتهای پیام
نظرات