• جمعه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403022114755
  • خبرنگار : 50283

خلیلی خبر داد

تولید بیش از۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری در گیلان

تولید بیش از۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری در گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید ۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری و بیش از ۱۱ تن خاویار است.

کوروش خلیلی شامگاه پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید دکتر حسین محمدیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان از مجموعه بندر شیلاتی و سایت پشتیبان کیاشهر، همچنین مجتمع آماده فعالیت و تازه تاسیس فرآوری ماهیان خاویاری شرکت میراث خاویار گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این مجتمع با توان تولید ۲۰۰ کیلوگرم خاویار در روز در بسته بندی های ۲۵ تا ۲۵۰ گرم همچنین فرآوری گوشت آماده طبخ و دودی این ماهی با ظرفیت یک تن در روز فعالیت دارد و از مجموعه های کلیدی توسعه تولید ماهیان خاویاری در برنامه توسعه و جهش تولیدات شیلاتی به شمار می‌رود که آماده ورود به عرصه تجارت شیلاتی داخلی و خارجی و از حلقه های موثر زنجیره تولید شیلاتی استان گیلان است.

تولید بیش از۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری در گیلان

مدیر کل شیلات گیلان تصریح کرد: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید ۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری و بیش از ۱۱ تن خاویاری است و طبق آمار ۱۴۰۲ با وارد مدار شدن این مجتمع، استان گیلان دارای ۴ مجموعه فرآوری خاویاری خواهد بود.

تولید بیش از۲۴۰۰ تن گوشت خاویاری در گیلان

خلیلی تاکید کرد: مجموع درآمد ناخالص حوزه تولیدات شیلاتی استان در سال ۱۴۰۲ با تولید ۷۴۰۰۰ تن انواع آبزیان بیش از ۱۰ همت بود.

انتهای پیام‌

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha