• پنجشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403022014692
  • خبرنگار : 50212

معاون استاندار:

برای کاهش آمار تصادفات درون شهری در استان مرکزی برنامه‌ریزی شود

برای کاهش آمار تصادفات درون شهری در استان مرکزی برنامه‌ریزی شود

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: طبق آمار متاسفانه جزو استان‌هایی هستیم که آمار تصادفات درون شهری بالا است و باید برای کاهش این آمار برنامه‌ریزی کرد.

علی‌اکبر اسدی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در آیبن تودیع و معارفه شهردار ساوه در سالن سلمان ساوجی برگزار شد از مجموعه مدیریت شهری ساوه خواست تا یک برنامه جدی برای تامین نیازهای شهروندان تدوین کند که مهمترین آن ارائه برنامه جدی برای کاهش تصادفات درون شهری است.

وی با اشاره به کسب درآمد شهرداری برای اجرای پروژه های عمرانی گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام حوزه شهری یکی از مطالبات شهروندان ساوه است که با درآمدزایی از طریق مدیریت شهری محقق خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به برخی اظهار نظرهای افراد غیر مسئول در خصوص انتخاب مدیران شهرستان اظهار کرد: هر مدیری بعد از انتخاب یا انتصاب در مسیر خدمت قرار می گیرد و باید با وی در خصوص پیشبرد اهداف همکاری شود تا مردم از اختلاف نظرها دچار ضرر و زیان نشوند.

وی گفت: بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب قوه مقننه دخالتی در انتخاب و انتصاب مدیران ندارد و قوه مجریه نیز بدون شک در کنار انجام استعلامات قانونی از مراجع ذیصلاح، از نظرات فرمانداران و مدیران کل در انتخاب مدیران استفاده می کند.

سبزی با تاکید بر اینکه نباید در امور فنی حوزه فعالیتی مسئولان دخالت کرد، تصریح کرد: مجلس در راس همه امور است اما نباید بدون دلیل در انتخاب مسئولان دخالت کند، تنها اگر فساد و نارضایتی باشد باید ورود کند.

مهدی الیاسی معاون استاندار و فرماندار شهرستان ساوه نیز گفت: شهرستان ساوه در محور توسعه توانست سریع‌ترین حرکت را در جشنواره انار رقم زند.

وی با بیان اینکه در بدنه اجرایی، کرامت ارباب رجوع و متقاضیان باید مد نظر باشد و مدار منطقی در حل مسائل داشته باشید، اظهار کرد: جهاد تبیین و بیان اقدامات انجام شده نظام باید بدون لکنت زبان انجام شود که یک تکلیف است. بودجه های از قبل مانده حتما جذب شود و هیچ بودجه‌ای نباید برگردد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: زمان زیادی از عمر این دوره از شورا برای تعریف پروژه باقی نمانده است لذا بهره‌برداری پروژه‌های گذشته و تعریف پروژه‌های زود بازده در دستور کار قرار دارد.

علی بسطام افزود: شهرداری از محل یارانه‌های دولتی ۶۰ دستگاه اتوبوس خریداری کرده که تاکنون ۱۳ دستگاه از اتوبوس‌ها تحویل شده و مابقی آن همچنان در روند اداری برای تحویل قرار گرفته که لازم است با همکاری استانداری برای افزایش سرانه حمل و نقل عمومی در شهر با تغییر عاملیت کارخانه سازنده، در تحویل این ماشین آلات تسریع شود.

وی بیان کرد: برای افزایش سطح سرانه حمل و نقل عمومی ۲۰ دستگاه ون خریداری شده که راهنمایی‌ورانندگی در کل کشور با پلاک‌گذاری آنها موافقت نمی‌کند که این مسئله خود باری بر مشکلات حمل و نقل در این شهرستان اضافه کرده است. زمان انتظار برای مسافران متاسفانه به ۴۵ دقیقه نیز در بعضی نقاط رسیده است

بسطام گفت: از محیط زیست درخواست کردیم که آلایندگی برخی شرکت‌ها با تمهیدات و تجهیزات شهرداری و شورای اسلامی شهر رصد شود اما متاسفانه به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم و عوارض آلایندگی دریافت نمی‌کنیم. بیش از ۵۰ میلیارد برای پایش تصویری و دوربین‌های سطح شهر هزینه شده است که منبع درآمد خوبی است اما متاسفانه مبلغی بابت عوارض به شهرداری از این محل واریز نشده است.

در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات امیر رضا یوسفیان در دوران تصدی شهرداری و مهدی صفا خلج در دوران سرپرستی، رضا مصباحی به عنوان شهردار جدید ساوه معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha