بر اساس این فراخوان، اولویت با تولیدات جدید استان در سال ۱۴۰۳ خواهد بود و این آثار نباید قبلا توسط هیچ گروهی اجرا شده باشد.
به گزارش ایسنا، تولید در قالب و گونههای مختلف نمایشی بلامانع است ولی ایدهها و شیوههای اجرایی خلاقانه و نو در اولویت پذیرش است.
به منظور عدالت در تخصیص منابع مالی حمایتی هر کارگردان یا نویسنده میتواند با یک اثر در این برنامه حمایتی شرکت نماید و نحوه حمایت از تولیدات نمایشی تایید شده در قالب تفاهمنامهای بین کارگردان (در بخشهای خیابانی و صحنهای و کودک و نوجوان) و انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان بدین صورت خواهد بود:
بخش تئاتر کودک و نوجوان
حمایت مالی به مبلغ پنج میلیون تا هشت میلیون تومان در سه مرحله در مراحل تولید پرداخت میشود (تا سقف پنج گروه نمایشی).
بخش خیابانی
حمایت از تولید به مبلغ سه تا پنج میلیون تومان به هر گروه بابت تولید اثر و حداقل پنج اجرا در سطح شهرهای استان (تا سقف ۱۰ گروه نمایشی).
بخش صحنهای
حمایت از تولید و اجرای عمومی اثر حداقل هفت و حداکثر ۱۲ میلیون تومان (تا سقف ۲۰ اثر نمایشی).
از دو تا سه اثر نمایشی که با حفظ اولویتهای نمایشی طرح شهید آوینی از شاخصههای خاص اجرایی نیز استفاده کرده باشند تحت عنوان نمایشهای فاخر توسط مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و معاونت هنری وی مشروط به اجرای عموم حمایت ویژه مالی علاوه بر حمایتهای فوقالذکر تخصیص خواهد گرفت.
آخرین مهلت دریافت طرحها و نمایشنامهها در هر سه بخش این فراخوان تا ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ است و اعلام متون و طرحهای منتخب و پرداخت کمک هزینه مرحله اول تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ است و بازبینی مرحله دوم با حضور کارشناسان در محل تمرین گروهها و پرداخت مبلغ حمایتی مرحله دوم مشروط به رویت آمادگی ۷۰ درصدی گروه تا ۱۵ تیر و اجرای نمایشهای صحنهای و خیابانی تولید شده در هر سه بخش از ۱۵ شهریور تا ۳۰ مهر ۱۴۰۳ (برابر جدول زمانبندی پیشنهادی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان) و پرداخت حمایت مالی نهایی به گروهها خواهد بود.
پیشتر در ایسنا منتشر شد:
طرح حمایت از تولیدات نمایشی در خوزستان به اجرا درمیآید
انتهای پیام
نظرات