محمد هادی زاده در گفتوگو با ایسنا یکی از اقدامات مؤثر بخش کشاورزی را انتقال فناوریها و دانش نوین کشاورزی به مهمترین حلقه تولید یعنی کشاورزان و بهره برداران دانست و گفت: ۹ سایت الگویی کشت برنج و ۷ سایت الگویی سایر محصولات کشاورزی در سال گذشته برگزار شد.
وی با اعلام اینکه کشت مکانیزه برنج، تجهیز و نوسازی و کاهش مصرف نهادهای شیمیایی محورهای اصلی کلاسهای آموزشی بوده است، افزود: ۹ سایت الگویی کشت برنج با محوریت کشت مکانیزه برنج، ۳ پروژه تحقیقی ترویجی و ۱ کانون ملی یادگیری برنج و انتقال دانش و فن نیز در روستای یوسف آباد و این شهرستان در دست اجرا است.
هادی زاده با اظهار اینکه سطح زیر کشت باغهای مرکبات محمودآباد ۶۶۷ هکتار است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۱۰۰ تن مرکبات در این شهرستان تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد ادامه داد: هدف از رصد و پایش فروشگاههای سموم محمودآباد این بوده است که پروانه تاسیس فروشگاهها، پروانه اشتغال به کار مسئولین فنی و وضعیت سموم بررسی شود.
این مسئول ذکر کرد: متقاضیان فروشندگیهای سموم، قبل از اقدام به فروش سموم باید پروانه بهره برداری فروشندگی را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دریافت کنند.
هادی زاده بیان کرد: نمایندگان سم فروشیهای مجاز در شهرستان نیز سعی کنند با رعایت ضوابط، مقررات و توصیههای فنی و کارشناسی که توسط همکاران حفظ نباتات صورت میگیرد، نسبت به عرضه سموم اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات