خبرنگار: یاسین صفری / تصویربردار: پونه نیکوی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر
ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودیهای به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را بهعنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو میکنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۸:۱۵
سلام و رحمت بسیار عالی بود این سوژه دستمریزاد به شمالی های عزیز
نظرات