• چهارشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403021913671
  • خبرنگار : 50250

۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است

۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری گفت: در دولت سیزدهم ۲۲۵ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری احداث شد و ۳۶۰ باب کلاس درس نیز در حال احداث است.

غلامعلی حیدری ۱۹ اردیبهشت‌ماه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم است، اظهار کرد: در هر جایی مشارکت مردم را داشتیم، شاهد موفقیت و تحول بودیم، مقام معظم رهبری نیز امسال را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند که بر اهمیت حضور و مشارکت مردم تاکید دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در این استان، گفت: خیرین مدرسه‌ساز اقدامات چشمگیری در حوزه مدرسه‌سازی انجام داده‌اند.

حیدری با تاکید بر اینکه ۷۰۰ میلیارد تومان در سفر اول و دوم ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری برای توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافت، عنوان کرد: هدف‌گذاری صورت گرفت تا مدارس کانکسی، خشتی و گلی به مدارس مستحکم تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیش از ۸۰ زمین ورزشی در دولت سیزدهم در مدارس این استان احداث شده است، خاطرنشان کرد: همچنین ۱۲ سالن ورزشی چندمنظوره در استان در این مدت به بهره‌برداری رسید.

وی با تاکید بر اینکه رتبه‌بندی معلمان یکی از اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم بود، یادآور شد: به دنبال اجرای سند تحول آموزش و پرورش در این دولت گام‌های خوبی در حوزه آموزش و پرورش برداشته شد.

حیدری با اشاره به اینکه کارخانجات می‌توانند از محل مسئولیت‌های اجتماعی در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند، گفت: در مناطق محروم باید به نوسازی و تجهیز مدارس توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم حرفه آموزی به‌جای مدرک‌گرایی است که می‌تواند در اشتغال نقش موثری داشته باشد.

وی توسعه هنرستان‌ها را حائز اهمیت دانست وتصریح کرد: معلمان و کادر آموزشی مدارس حائز اهمیت هستند، در دولت سیزدهم بیش از ۱۰۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری جذب شد.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: می‌توان از توان نیروهای جهادی، نهادهای انقلابی، منابع مالی و پتانسیل دستگاه دولتی و خیرین مدرسه‌ساز برای توسعه و تجهیز مدارس بهره‌مند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha