• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403021813117
  • خبرنگار : 71974

عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر:

بانیان وضع موجود از میزان مشارکت انتخابات مجلس انتقاد می‌کنند

بانیان وضع موجود از میزان مشارکت انتخابات مجلس انتقاد می‌کنند

عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر گفت: کسانی که بانیان وضع وجود هستند و حمایت رهبری را در مذاکرات برجام داشتند؛ اما نتوانستند گامی برای مردم بردارند، این روزها به انتقاد از وضعیت میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس می پردازند.

به گزارش ایسنا، غلامحسین رضوانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی امروز در همایش بصریت میثاق با ولایت که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار کرد: مرحله اول انتخابات تحمل شده و مشارکت ۴۱ درصد در انتخابات به نظر من کم است؛ اما در مقایسه با کشورهایی که حضور در انتخابات اجباری است و عدم حضور آنها منجر به محرومیت از خدمات اجتماعی می شود، رقم کمی نیست.

وی افزود: اگر میزان مشارکت در انتخابات مجلس را با دورهای گذشته مقایسه کنیم، کم است کسانی که بانیان وضع وجود هستند و حمایت رهبری را در مذاکرات برجام داشتند؛ اما نتوانستند گامی برای مردم بردارند، این روزها به انتقاد از وضعیت میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس می پردازند.

رضوانی بیان کرد: تلاش خواهیم کرد که در دوره بعدی انتخابات میزان مشارکت افزایش یابد، اما کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس امری دور از ذهن نیست.

به گفته وی؛ شرایط نماینده مطلوب سه کلمه دانستن، خواستن و توانستن است، نماینده آگاه که توانایی ارائه راه حل داشته باشد، اگر نماینده آگاه نباشد باعث می شود که مدیران با شانه خالی کردن از وظایف خود، تلاشی برای تغییر وضع موجود انجام نمی دهند.

وی ادامه داد: برخی از نمایندگان مجلس با سستی در اقدامات خود از سوی رهبری انقلاب اخطار دریافت کردند، رهبری در سخنان خود بارها خواسته است که با اقدام اشتباه کام مردم را تلخ نکنند، متاسفانه برخی از نمایندگان با نگاه تخریبی به دنبال به هم زدن نظم ارکان مختلف هستند و گمان می‌کنند برخورد قهری نشان از فعالیت دقیق آنها دارد. اما مهمترین ویژگی نماینده مجلس عامل سازنده است.

رضوانی در پایان گفت: مبارزه قاطع با مسئولان فاسد در دستگاه اجرایی که شامل فساد اخلاقی و مالی است، در دستور کار بنده قرار دارد و معتقدم برخورد با عوامل فسادزا نقش مهمی در بهبود شرایط کشور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha