معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در این جلسه با اشاره به اهمیت کیفیت نان، اظهار کرد: مردم سنندج از کیفیت نان ناراضی هستند و این مسئله باید مورد توجه خبازان قرار گیرد.
وی، قیمت گذاری بر نان را دیگر مسئله مهم و قابل بررسی در این حوزه ذکر کرد و افزود: در این راستا نمی توان عملکرد متفاوتی نسبت به بازار داشته باشیم و استان هایی معدودی هم امسال قیمت نان را افزایش داده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، با اعلام اینکه امسال قیمت نان های یارانهای درجه یک و ۲ هم افزایش می یابد، ولی هنوز زمان آن مشخص نشده است، عنوان کرد: نان یارانه ای نوع سوم نیاز به ساماندهی داشت که این مهم در دستور کار قرار گرفت ولی این بیانگر بیتوجهی به نام یارانه ای نوع یک و ۲ نیست.
وی، بر تعیین قیمت کنجد و استفاده بهداشتی آن تاکید و اظهار کرد: اگر خبازان مجاز به استفاده از کنجد در نان هستند باید نرخ آن در جدول قیمت گذاری آورده شود.
نوری ادامه داد: اگر استفاده از کنجد در نان، قیمت آن را ۵۰ درصد افزایش دهد مورد پذیرش ما نیست هرچند باید دانشگاه علوم پزشکی در ارتباط با مجاز بودن مصرف آن در نان اظهار نظر کند.
طاها سمیعی، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: نرخ هر کیسه ۴۰ کیلوگرمی آرد یارانه ای نوع سه ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال است که تحویل خبازان داده می شود.
ادامه داد: براساس آنالیز انجام شده قیمت پیشنهادی برای نان آزادپز، لواش ماشینی با ۱۶۰ گرم چانه، ۲۴ هزار ریال، بربری با ۴۵۰ گرم بدون کنجد ۷۹ هزار ریال، سنگک با ۴۵۰ گرم وزن به قیمت ۹۷ هزار و ۵۰۰ ریال است.
وی با اشاره به اینکه در دهه ۹۰ قیمت نان توسط کارگروه آرد و نان تعیین می شد، گفت: از سال ۱۴۰۲ کارگروه ملی فهرست کالاهای اساسی را اولویت بندی کرده که نان هم جزو آن است؛ بنابراین قیمت نان از این به بعد باید در کارگروه تنظیم بازار نهایی و مصوب شود.
انتهای پیام
نظرات