• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403021812861
  • خبرنگار : 71588

نهادهای امدادرسان: پس از آغاز عملیات نظامی در رفح ارائه خدمات پزشکی با مشکل روبه‌رو است

نهادهای امدادرسان: پس از آغاز عملیات نظامی در رفح ارائه خدمات پزشکی با مشکل روبه‌رو است

نهادهای امدادرسان بین‌المللی اعلام کردند که پس از آغاز عملیات نظامی در رفح توسط رژیم صهیونیستی، ارائه خدمات پزشکی با مشکل مواجه شده است.

به گزارش ایسنا، گروه‌های امدادی اعلام کردند که خدمات پزشکی آنها در رفح تحت تأثیر آغاز عملیات رژیم صهیونیستی در این شهر در جنوب نوار غزه قرار گرفته است، به‌طوریکه برخی از خدمات به حالت تعلیق درآمده و راه تیم‌های پزشکی مسدود شده است.

سازمان غیردولتی کمک‌های پزشکی (Project HOPE) که مقر آن در آمریکا است، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به اجبار تاسیسات خود را در «الشوکة» بسته است. با بسته شدن بیشتر بیمارستان‌های غزه در اثنای هشدارها نسبت به قحطی، این مرکز، خدمات بهداشتی اولیه از جمله داروهای مربوط به اسهال و آزمایش‌های مربوط به سوء تغذیه را به آوارگان ارائه می‌داد.

در همین رابطه، موسی کندوی، رئیس تیم این سازمان در غزه گفت: با فرار بیشتر مردم و ادامه خشونت در این منطقه، تعلیق اضطراری چنین خدماتی وجود خواهد داشت که دسترسی هزاران نفر به غذا، دارو و سایر کمک‌های نجات‌بخش را محدود می‌کند.

وی نسبت به افزایش میزان سوءتغذیه و بیماری‌ها هشدار داد.

سخنگوی این سازمان به رویترز گفت که از ورود تیمی متشکل از چهار پزشک، ۲ جراح، یک پزشک اورژانس و یک متخصص بیهوشی با وسایل و تجهیزات پزشکی خود به گذرگاه رفح جلوگیری شده است.

یکی دیگر از سازمان‌های امداد بشردوستانه، MedGlobal، در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک ماموریت پزشکی که قرار بود روز دوشنبه از طریق گذرگاه رفح انجام شود را به دلایل امنیتی لغو کرده است.

پیشتر سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح منجر به بسته شدن گذرگاه میان غزه و مصر می‌شود که در حال حاضر از آن برای ورود کمک‌های پزشکی استفاده می‌شود.

حمله هوایی گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به رفح در شامگاه دوشنبه در حالی رخ داده است که پیش از آن جنبش حماس در بیانیه‌ای از موافقت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش با طرح قطر و مصر برای آتش‌بس در غزه خبر داد. طبق سندی که توسط خبرگزاری اسپوتنیک مشاهده شده است، توافقنامه آتش‌بس غزه که توسط جنبش فلسطینی حماس تایید شده است، توقف کامل جنگ را در دومین ماه از لحظه اجرایی شدن آن فراهم می‌کند.

همزمان با دویست و چهاردهمین روز جنگ غزه، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد نیروهای اشغالگر طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب پنج کشتار شدند که در نتیجه آن ۵۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۹۰ تن دیگر زخمی شدند، به این ترتیب شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون به ۳۴ هزار و ۷۳۵ تن و زخمی‌ها به ۷۸ هزار و ۱۰۸ تن افزایش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha