فریده جعفری در گفت و گو با ایسنا از پرداخت ۱۵میلیارد تومان بابت هزینه خدمات باروری و ۱۶ میلیارد تومان برای خدمات تخصصی در سال گذشته توسط اداره کل بیمه سلامت استان خبر داد.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۳ هزار نفر از بیماران استان در خدمات باروری و بیش از ۳۳۰۰ نفر در خدمات تخصصی درمان ناباروری، خدمت مورد نیازشان را تحت پوشش بیمه سلامت دریافت کرده اند.
مدیرکل بیمه سلامت استان ادامه داد: طبق ماده ۴۳ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری به عنوان یکی از مهمترین برنامههای وزارت بهداشت مطرح و زیرساختهای ارائه خدمات و قرارداد با بیمههای پایه در مراکز ناباروری دولتی فراهم شد که بر این اساس خدمات درمان ناباروری از ابتدای سال ۱۴۰۰ تحت پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت ایران قرار گرفت.
جعفری بیان کرد: زوج نابارور با مراجعه به پزشک و تشخیص ناباروری، جهت دریافت خدمات، توسط پزشک معالج نشاندار میشود یا به کارشناس اداره کل بیمه سلامت استان مراجعه میکند و نشاندار میشود. این زوج پس از نشاندار شدن آماده دریافت خدمات درمانی و تشخیصی است.
مدیر کل بیمه سلامت استان افزود: بیمه شدگان استان میتوانند سوالات خود را با شماره ۱۶۶۶ بصورت مستقیم و ۲۴ ساعته با کارشناسان بیمه سلامت مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات