• دوشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403021712382
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری:

طرح «فتحان» در استان همدان اجرایی می‌شود

طرح «فتحان» در استان همدان اجرایی می‌شود

ایسنا/همدان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان از اجرای طرح «فتحان» در این استان به منظور ارتقاء و رشد جمعیت و فرزندآوری خبر داد.

فاطمه ستاری‌نوید دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان بهار، اظهار کرد: طرح فتحان شامل مشوق‌هایی نظیر خدمات بهداشتی و درمانی، خدمات آموزشی و خدمات اقتصادی بوده که ارائه آن به خانوار می‌تواند در طرح افزایش جمعیت موثر باشد.

وی با تأکید بر مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در این امر گفت: با اولویت‌بندی برنامه‌ها و بررسی نقطه به نقطه شهر و روستا به صورت منظم و فعال می‌توان خروجی مطلوبی در طرح جوانی جمعیت به دست آورد.

ستاری‌نوید با اشاره به کاهش فرزندآوری در استان همدان خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های تشویقی در فرزندآوری به ویژه خانواده‌های تک‌فرزند باید در اولویت حوزه فرهنگی و اجتماعی دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

وی پیگیری اعمال مشوق‌ها را علتی بر تحقق قانون جوانی جمعیت دانست و بیان کرد: پرداخت تسهیلات و قانونگذاری در زمینه جوانی جمعیت شیب تند کاهش جمعیت را کند کرده است.

 فرماندار شهرستان بهار هم در این جلسه که با هدف بررسی و رفع موانع و مشکلات جوانان، فرهنگ‌سازی افزایش جمعیت و تسهیلگری در فرزندآوری برگزار شد، اظهار کرد: نیروی مولد و جوان یکی از اصلی‌ترین پایه‌های قدرت، امنیت و اقتصاد کشور محسوب می‌شود و پیشرفت یک کشور در گرو جمعیت جوان آن کشور است.

مجتبی فیض‌اللهی ادامه داد: با وجود تلاش‌های انجام شده برای حمایت از خانواده و جمعیت جوانی هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم و باید تلاش‌های خود را در این زمینه افزایش دهیم.

وی خطاب به رؤسای حاضر در جلسه گفت: با بررسی برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته باید نقاط ضعف و قوت شناسایی و در اجرای برنامه‌های سال جاری از نقاط قوت الگو گرفت.

فیض‌اللهی ادامه داد: یکی از تأثیرگذارترین اقدامات سال گذشته در حوزه حمایت از خانواده موضوع مسکن ملی بود که با کمک استاندار به جد پیگیری شد.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات جوانان تأمین شرایط ازدواج است که باید همه حوزه‌های اداری و مردمی برای اجرای سیاست‌های قانون خانواده و جوانی جمعیت هماهنگی‌های لازم را داشته باشند تا اقدامات مؤثری را در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۱۸ ۰۹:۲۹

سلام مردم در زندگی مشکل دارند چشم هم چشمی مردم بیچاره کرده دوم غذاهای شیمیایی تعصیر زیادی در فرزند آوری دارد اویل تا ازدواج میکردن صاحب فرزند میشدی ولی الان با مشکلات همش دارو و دکتر تمام علت را غذاهای شمیایی می‌داند

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۱۸ ۱۴:۳۲

بچه تو این وضعیت اقتصادی ؟ بچه آموزش و آینده و شغل و رفاه و بهداشت و درمان نمیخواد؟

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۱۸ ۱۶:۵۶

جوان مردم خرج خودشم نمیتونه دراره کارنیس اگه هم باشه با حقوق ناچیز ازدواج شده آرزو سن ازدواج نزدیک ۴۰ سال شده میانگین