دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر میشود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.
وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوهای رنگ وارد بدن دام میشود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزیهای زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.
نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.
این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاهها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.
نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستانوبلوچستان نیز فوت شده است.
او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوانها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.
انتهای پیام
نظرات