کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشتماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرحهای سالمسازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخشهای خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.
وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرحهای سالمسازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامههای فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاشهای شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.
عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیقهای سنتی از ظرفیتهای گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامههای فرهنگی در طرحهای دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاههای متولی تقویت شود.
فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیبهای اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایهگذار در برنامه قرار میدهد.
وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثهخیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگسازی و اطلاعرسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.
انتهای پیام
نظرات