بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جادهای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل میکند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگیتربیتی است.
بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده است که امروزه در کمتر جایی یافت میشود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.
کوههایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبههای این بخش به شمار میرود.
این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.
مردم بخش چمستان سالها است که با روشهای مختلف میخواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژهای به این بخش داشته باشند.
«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفتوگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغههای اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبهگری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.
وی با اشاره به مشکلات بودجهای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.
رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جادههای ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلابهای اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارتهای زیادی به ویژه به پلهای روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پلهای تخریب شده روستاها درحال انجام است.
وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را میطلبد.
رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالشهای زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.
انتهای پیام
نظرات