مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروههایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی میشوند.
وی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماسهای تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی میشوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاههای قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.
وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیتهای آنها به صورت آنلاین و در شبکههای اجتماعی انجام میشود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از ادارهکل میراث فرهنگی استان، فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمهای برای گردشگر قرار نمیدهند و در صورتی که در طول سفر مخاطرهای برای مسافران پیش بیاید یا صدمهای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمیگیرد.
انتهای پیام
نظرات