علی اسماعیلی امروز (سهشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزشوپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سالتحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانشآموز از پیشدبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته میشود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسانسازی را برعهده دارند و دانشآموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.
او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بیسابقهای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالیکه در سالهای گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینهسازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.
اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشتههای فنی و حرفهای برای سالجاری، ابراز کرد: با قانون رتبهبندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزشوپرورش از دستگاههای دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کردهاند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسهای را به حال خود رها نکردهایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.
مدیرکل آموزشوپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزشوپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیفها پر میشود.
اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانهروزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانشآموزان مدارس نمونه دولتی شبانهروزی از قشر روستایی باشند.
انتهای پیام
نظرات