علی سهرابیبیدار دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در مراسم هفته کار و کارگر و روز صنعت برق و افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی مشترکان برق استان همدان، اظهار کرد: برق یکی از حیاتیترین نیازهای انسان معاصر و مهمترین پایه توسعه و پیشرفت است، به همین علت تلاشهای همکاران در توزیع نیروی برق اهمیت بسیاری دارد.
وی با بیان اینکه برق، زندگی ما را به نحوی تغییر داده؛ از لمس دکمههای روشنایی در منازل تا اجرای پروژههای بزرگ صنعتی همواره در کنار ماست، تصریح کرد: کارگران صنعت برق همانند جهادگرانی هستند که در تلاشهایشان برای تأمین برق به خانهها، کارخانهها، مدارس، بیمارستانها و سایر نقاط، به جنگ با مشکلات و چالشها میروند.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه رشد روزافزون برق و نیاز به این انرژی پاک همواره نیاز به برنامهریزی دقیق برای تأمین برق پایدار و مناسب است، افزود: طی دو سال اخیر با برنامهریزیهای دقیق و مشوقهای سازنده برای مشترکان و ذینفعان خود توانستیم از پیک بار تابستان بدون هیچگونه خللی در تأمین برق عبور کنیم.
وی با اشاره به ۱۸۰ برنامه عملیاتی ابلاغی وزارت نیرو برای عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۳، افزود: این ۱۸۰ برنامه در شش محور اجرایی میشود که بخش مهمی از این محورها مربوط به شرکتهای توزیع و برنامهها و اقدامات بخش مدیریت مصرف، تقاضا و بهینهسازی مصرف برق است.
وی استفاده از خدمات شرکتهای توانمند در سرعت دادن به هوشمندسازی شبکههای توزیع و نصب کنتورهای هوشمند را بخشی از خدمات دانست و گفت: استفاده از قابلیتهای شرکتهای خدمات انرژی در بهینهسازی انرژی در سمت تقاضا، برنامهریزی مدون و عملیاتی برای استفاده از توزیع برق و ظرفیتهای مدیریت مصرف در بازه زمانی ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه از دیگر موضوعات مورد توجه است.
سهرابیبیدار از نصب بیش از ۳۰۰۰ کنتور هوشمند برای مشترکان خانگی با مصرف بیش از دو برابر الگوی مصرف در استان خبر داد و افزود: رؤیتپذیر و کنترلپذیر کردن مصرف برق ادارات و نهادهای عمومی و غیردولتی با نصب ۱۵۲۰ کنتور رؤیتپذیر یعنی ۶۸ درصد و ۱۳۷۴ کنتور کنترلپذیر برق با ۶۲ درصد و در مراکز تجاری و تفریحی با نصب بیش از ۲۰۰۰ کنتور را میتوان از دیگر اقدامات مهم برشمرد.
وی به تکمیل کنتورهای هوشمند به منظور کنترلپذیری کامل چاههای کشاورزی به تعداد ۱۰۰ درصد کنتور رؤیتپذیر و ۹۴ درصد کنتور کنترلپذیر اشاره کرد و افزود: کنترل و نظارت بر مصارف نامتعارف برق نظیر مراکز تجاری، رستورانها و فروشگاههای شهری و بینراهی، تابلوهای تبلیغاتی و روشنایی و نورپردازیهای نامتعارف از جمله کارهاست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان یادآور شد: توسعه فرمان از راه دور به گروههای مصرف مختلف از جمله برق ادارات و نهادهای عمومی غیردولتی برای کنترل دقیق کاهش مصرف حداقل ۳۰ درصدی برق در زمان ساعات کار اداری و حداقل ۶۰ درصدی در زمان خارج از ساعات کار اداری مدنظر بوده است.
وی با بیان اینکه اطلاعرسانی مؤثر و مستمر و آگاهسازی عمومی برای مصرف بهینه برق و نیز آگاهسازی جامعه در ضرورت توازن میان مصرف برق با تولید ارزش اجتماعی و اقتصاد را مورد توجه قرار دادیم، گفت: از جمله اقدامات دیگر اجرای طرحهای پاداش مدیریت مصرف برای مشترکان خانگی است که علاوه بر پاداشهای سال گذشته به مشترکان مشارکتکننده در طرحهای مدیریت مصرف برق، میلیونها جایزه ارزنده غیرنقدی دیگر از قبیل خوردو، لوازمخانگی، تلفن همراه و ... در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته برای هر کیلووات صرفهجویی در مصرف برق ۲۰۰۰ تومان پاداش تعیین شد، افزود: در این راستا مشترکان میتوانند ضمن برخورداری از این پاداش نقدی در قبوض خود، در قرعهکشی جوایز ارزندهای که از آنها یاد شد، شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال با برنامهریزیهای صورت گرفته از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ۴۷ میلیون جایزه نفیس و ارزشمند به مشترکان صرفهجویی برق در بخش خانگی در کشور اعطاء میشود، گفت: امسال با توجه به پلههای مصرف تعریف شده و همچنین سطح الگوی مصرف برای مشترکان خانگی، در صورتیکه در مناطق عادی و معتدل مانند همدان از کولر گازی استفاده شود، مصرف برق ما تا شش برابر افزایش پیدا میکند و به تبع آن قبوض برق مصرفی هم میتواند تا ۲۴ برابر افزایش قیمت را داشته باشد.
سهرابیبیدار بر مدیریت مصرف برق در فصل تابستان تأکید کرد و یادآور شد: از تمام همشهریان و هماستانیهای عزیز خواهش میکنم با توجه به شروع پیک بار تابستان، توصیههای مدیریت مصرفی را که از طرق مختلف ارسال میشود، مد نظر قرار داده و نسبت به رعایت الگوی مصرف و مصرف بهینه، خادمان خود را در تأمین برق مطمئن و پایدار یاری دهند.
انتهای پیام
نظرات