محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشتماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز بهکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموششدهای است.
وی به شهادت تعداد زیادی دانشآموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری اسلامی به وجود آورند.
استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیمگیریهای شهری دخالت میکنند، تصمیمگیریها پیامد خوبی خواهد داشت.
فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهمتر از آن کاریست که با محوریت مسجد انجام میشود و این کار جای تقدیر دارد.
الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود
امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.
حجتالاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره میگیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.
امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانمها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را بهعنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.
عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.
امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی میکردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.
به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محلهمحوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاستهای شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.
سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجیهای مهم بحث محلهمحوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که بهعنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همینرو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان اینکه شرکتکنندگان در این پویش دهههشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهههشتادیها بسپاریم.
وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبتنام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخصهای شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آنها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهههشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزشهای تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را بهصورت رسمی آغاز میکنند.
حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرحها و برنامههای خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهههشتادی میتواند اجرا شود.
معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزهها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاستهای کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعتمحور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.
انتهای پیام
نظرات