• یکشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403020906472
  • منبع : بازار

آشنایی با انواع سم پاش و مناسبترین برای سمپاشی بهاره

آشنایی با انواع سم پاش و مناسبترین برای سمپاشی بهاره

سم‌ها از جمله محصولاتی هستند که می‌توانند آفات کشاورزی را نابود کنند و همینطور باعث حفظ کیفیت محصولات کشاورزی شوند. انواع مختلفی از سم پاش، در بازارهای فروش موجود هستند و هر کدام از آن‌ها کاربرد مخصوص خود را دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت دشت سبز، استفاده از سم پاش، می‌تواند باعث کنترل مقدار و نحوه پوشش سم شود. در ادامه مطلب شما عزیزان را با انواع سم پاش برای سم کشاورزی و همینطور مناسب‌ترین آن‌ها برای سمپاشی بهاره آشنا خواهیم کرد.

معرفی انواع سم پاش

همانطور که اشاره کردیم، سمپاش‌ها دارای انواع مختلفی هستند که ما در ادامه مطلب، به چند نوع از آن‌ها اشاره خواهیم کرد. انواع سمپاش عبارتند از:

● سمپاش تلمبه‌ای

یکی از سمپاش‌هایی که قصد معرفی آن را به شما داریم، سمپاش تلمبه‌ای است که این سمپاش در ساختار خود، یک پمپ دارد. پیستون پمپ می‌تواند توسط نیروی دست به حرکت درآید و همینطور هوای داخل مخزن فشرده می‌شود و در ادامه سم را به طرف نازل به حرکت در می‌آورد. مرحله آخر کار نیز، این است که سم از طریق افشانک سمپاش، می‌تواند به سطح مورد نظر پاشیده شود.

● سمپاش شارژی

نوع دیگری از سمپاش، سمپاش شارژی است که این سمپاش ساختاری دارد که از باتری تغذیه می‌کند. شما عزیزان برای این که بتوانید پیستون را به حرکت درآورید، نیازی به نیروی دست ندارید. امروزه سمپاش کاربردی وارد بازار شده است که این سمپاش دو کاره است و همینطور دارای ویژگی‌های سمپاش شارژی و سمپاش تلمبه‌ای است. این سمپاش به تلمبه و باتری مجهز است و اگر باتری آن تمام شود، عملکرد آن نیز توقف پیدا می‌کند و همینطور برای به وجود آوردن فشار در سمپاش، از تلمبه استفاده می‌شود.

● سمپاش موتوری

سمپاش موتوری نیز، از جمله سمپاش‌هایی است که فشار آن توسط موتور و با سوخت بنزینی به وجود می‌آید. زمانی که بنزین احتراق پیدا می‌کند، باعث می‌شود که سم با فشار به طرف شلنگ و افشانک حرکت کند و روی سطح مورد نظر پخش شود. یکی از مزیت‌هایی که سمپاش موتوری دارد، این است که می‌تواند عمل پاشش را با کیفیت خیلی خوبی انجام دهد. اگر بخواهیم سمپاش موتوری را از لحاظ طراحی بررسی کنیم، باید بگوییم که طراحی این سمپاش، به شکلی است که هر شخصی می‌تواند آن را به شکل کوله روی پشت خود بگیرد و آن را حمل کند. به همین خاطر نام دیگر سمپاش موتوری، سمپاش پشتی است. کارکرد این سمپاش، به شکلی است که از آن برای سمپاشی مزارعی که وسعت کم و متوسطی دارند، استفاده می‌شود. لازم به ذکر است که این سمپاش دارای سه نوع اتومایزر، خرطومی و لانسی است.

● سمپاش دستی

سمپاش دیگری که باید آن را به شما معرفی کنیم، سمپاش دستی است که این سمپاش می‌تواند با کمک بادی که در دستگاه تولید شده است، کار خود را انجام دهد. از لحاظ ظاهری باید بگوییم که سمپاش دستی نسبت به سایر مدل‌های سمپاش، دارای حجم کمتر و همینطور اندازه کوچک‌تری است. از جمله نکات مثبتی که می‌توان برای سمپاش‌های دستی نام برد، این است که این سمپاش‌ها به راحتی قابل حمل هستند. شما عزیزان از این نوع سمپاش می‌توانید در مزارع و باغ‌های کوچک استفاده کنید و همینطور با استفاده از آن، محل‌های مختلف را ضدعفونی کنید. عملکردی که سمپاش دستی دارد، به شکلی است که افراد مختلف می‌توانند به سادگی از کاربرد آن استفاده کنند. سمپاش‌های دستی از جنس‌های مختلفی تولید می‌شوند و جنس بدنه آن‌ها می‌تواند از فولاد پلاستیک یا استیل باشد. سمپاش‌های دستی نیز، دارای دو نوع سمپاش شارژی و سمپاش تلمبه‌ای هستند.

آشنایی با انواع سم پاش و مناسبترین برای سمپاشی بهاره

● سمپاش خرطومی

در سمپاش خرطومی برای این که سم بتواند به محل مورد نظر منتقل شود، از یک لوله خرطومی شکل کمک گرفته می‌شود. افرادی که از سمپاش خرطومی استفاده می‌کنند، می‌توانند توسط لوله خرطومی میزان و جهت پاشش سم را تنظیم کنند. زمانی که سم از لوله خرطومی خارج می‌شود، با جریان شدید هوا برخورد می‌کند و در نهایت این امر باعث شکسته شدن آن می‌شود و همینطور موجب می‌شود که آن‌ها به قطرات مبدل شوند. همینطور باید اضافه کنیم که روی خرطوم سمپاش خرطومی، یک پیچ تعبیه شده است که این پیچ برای تنظیم میزان هوای ورودی کاربرد دارد. از طرفی دیگر، نحوه راه‌اندازی و همینطور کار کردن با سمپاش خرطومی، کار راحتی است.

● سمپاش لانسی

در آخر قصد داریم در مورد سمپاش لانسی صحبت کنیم و باید بگوییم که این نوع سمپاش برای این که بتواند نیروی لازم را برای پمپ تعیین کند، از موتور دو زمانه یا چهار زمانه استفاده می‌کند. سمپاش‌های دو زمانه به شکلی هستند که در آن‌ها مخلوط بنزین و روغن داخل یک مخزن قرار گرفته می‌شود. همینطور در سمپاش‌های چهار زمانه، روغن و بنزین دارای مخزن جداگانه هستند و هر کدام از آن‌ها، داخل مخزن مخصوص به خود ریخته می‌شوند. مزیتی که این کار دارد، این است که باعث می‌شود طول عمر سمپاش‌ها افزایش پیدا کند. سمی که داخل سمپاش لانسی وجود دارد، می‌تواند توسط پمپ کشیده شود و این کار باعث می‌شود که سم به طرف افشانک انتقال یابد. در ادامه سم کشاورزی با فشار ۱۰ اتمسفر می‌تواند تا مسافت ۸ متر پرتاب گردد. از جمله قابلیت‌های این سمپاش، این است که به شیر فشار مجهز است و زمانی که مازاد سم بازگشت می‌کند، آن را هم می‌زند. این سمپاش قابلیت این را دارد که مانند کوله در پشت حمل شود.

● سمپاش فرغونی

سمپاش فرغونی، از جمله سمپاش‌هایی است که در تولید آن از موتور، پمپ سمپاش و مخزن و چرخ استفاده شده است. تمام این تجهیزاتی که عنوان کردیم، روی یک شاسی پرقدرت قرار دارند. از دین سمپاش می‌توان برای سمپاشی مزارعی که وسعت بزرگی دارند یا رنگ کاری جدول‌های مختلف استفاده کرد. موتور این نوع سمپاش، به طور معمول از نوع چهار زمانه است و وجود چرخ در این سمپاش نیز، باعث شده است که شما بتوانید به راحتی آن را حمل کنید.

سخن پایانی

کشاورز زمانی که می‌خواهد یکسری از محصولات را بکارد و آن‌ها را پرورش دهد، از ابزار باغبانی استفاده می‌کند. مسلماً یکی از محصولاتی که در کار کشاورزی باید از آن استفاده شود، سم کشاورزی است. لازم به ذکر است که سم کشاورزی نیز، باید با استفاده از سم پاش در قسمت‌های مختلف پاشیده شود. سمپاش‌ها داری انواع مختلفی هستند که ما چندین نمونه از این محصول را به شما عزیزان معرفی کردیم و کاربرد هر کدام را نیز، به صورت مفید و مختصر توضیح دادیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha