یوسف نوری امروز، ۸ اردیبهشت در همایش تجلیل از شوراها که در تالار مرکزی ساری برگزاری شد با بیان اینکه، بخشی از اداره امور کشور و تصمیم گیری بر اساس قانون اساسی و آیههای قرآنی به مردم واگذار شده است، اظهار کرد: تفاهم، پرهیز کردن از مناقشات و ارتباط دائمی با مردم از وظایف شوراها است همچنین انجام کار در حدود وظایف از جمله موضوعاتی است که به شوراییها توصیه و توجه به روستاها مورد تاکید ویژه ما قرار دارد.
استاندار مازندران با تاکید براینکه روستاها باید به قطب تولید تبدیل و از مصرف کنندگی خارج شوند، تصریح کرد: روستاها باید به چرخه اقتصادی برگردند.
نوری با بیان اینکه معماری بناهای تاریخی ایرانی در مازندران انجام نشده بلکه معماری در ساخت و سازها به سمت غربی و اروپایی رفته است، گفت: ساخت و سازها باید با نظارت و قانونی انجام شود.
وی با اعلام اینکه استانداری کمک حال شوراها خواهد بود و تسهیلگری میکند، یادآور شد: مردمی سازی اقتصاد اولویت ما است و بدنبال مشارکت مردم در تولید هستیم.
فرماندار ساری نیز در این مراسم با اعلام اینکه شهرستان ساری بدنبال پیشرفت و آبادانی به نفع مردم است، اظهار کرد: شهرستان ساری با ۱۳ کیلومتر ساحل، ۴ شهرک صنعتیو ۱۷ دانشگاه بدنبال پیشرفت و آبادانی به نفع مردم است.
محمدعلی نوبخت افزود: در سال گذشته حدود ۲۷۰ پروژه افتتاح و بهرهبرداری شد و ۱۰ پروژه را در روستاهها به سرانجام رساندیم که این مهم با کمک شوراهای روستا صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در ۲ سال گذشته ۷۰۰ پروژه با اعتبار ۲۲۰۰ میلیارد تومان افتتاح و بهره برداری شد و ۲۷۰ پروژه نیمه تمام در ابتدای دولت به بهره داری رسید.
فرماندار ساری با درخواست اینکه با افزایش اعتبارات کمیته برنامه ریزی تمام پروژههای نیمه تمام۴۰۰ روستای شهرستان ساری به سرانجام میرسد، خاطرنشان کرد: در مولدسازی ۲۷ پلاژ داریم که تنها یک پلاژ ما ۱۷۰۰ میلیارد تومان ارزش ریالی دارد، با ارزش ریالی همین یک پلاژ بسیاری از پروژههای نیمه تمام به سرانجام میرسد.
نوبخت با اشاره به اینکه بودجه شهرستان ساری باید در تراز شهرهایی همچون قم، گرگان و اصفهان باشد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ شعار سال برای ما حکم، برنامه توسعه هفتم، نظام بودجهریزی برای ما اصل است.
دوقطبی شدن شوراها ارزش این نهاد را زیر سوال میبرد
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز با بیان اینکه دو قطبی شدن شوراها ارزش و اعتبار این نهاد را زیر سوال میبرد، اظهار کرد: چرا که بنیان شورا برگرفته از قرآن کریم است.
احمد توکلی افزود: اعضای شورای شهر و روستا، دهیار و شهردار نقش مهمی در تحقق اهداف انقلاب دارند.
وی با اشاره به اینکه دهیاریها و شهرداریها خودگردان هستند که درآمد این دو نهاد صرف عمران و آبادانی میشود، بیان کرد: تامین این اعتبار توسط دولت مطمئنا کار سختی خواهد بود چرا که دولت به همه حوزهها باید یکسان نگاه کند.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران تصریح کرد: شورای شهر جای مشورت است و این شرایط را باید در این جایگاه که از قداست بالایی برخوردار است لحاظ شود.
توکلی خاطرنشان کرد: شهرداریها و دهیاریها باید در هزینه کرد اعتبارات اولویتبندی کنند تا رضایتمندی حداکثری مردم را در اجرای پروژهها داشته باشیم.
عملی نشدن مطالبات شهر ساری بیانگر مظلومیت مرکز استان است
رئیس شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه مرکز استان باید مورد توجه مسئولان ارشد قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به جمعیت شناور و اداراتی که در ساری مستقر هستند باید به مرکز استان کمک شود.
پرویز شعبانی افزود: خودمحوری، سیاستزدگی و کم توجهی دستگاههای اجرایی به جایگاه نظارتی شوراها از جمله خلعهایی است که انتظار داریم از سوی وزارت کشور مورد بررسی قرار گیرد.
مدیران به بخشهای ۶ گانه شهرستان ساری نگاه استانی داشته باشند
مرتضی شعبانی رییس شورای بخش رودپی جنوبی با بیان اینکه شوراهای روستا و شهر بدون هیچگونه مواجبی وقت و زندگی خود را صرف مردم میکنند، اظهار کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید به بخشهای ۶ گانه شهرستان ساری نگاه استانی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه مردم حق دارند خواستههای خود را بی واسطه از شوراهای روستا و شهر داشته باشند چرا که در شوراها بویژه در روستا مطالبات زیاد است، خاطرنشان کرد: در زمینه کشاورزی مشکلات زیادی داریم اگر مسئولان نسبت به تامین ادوات کشاورزی و کود شیمیایی اقدامات لازم را انجام دهند شاهد اتفاقات قابل توجهی در راستای توسعه شهرستان ساری خواهیم بود.
شعبانی خاطرنشان کرد: در تمامی محورهای مواصلاتی شهرستان ساری در زمینه حمل و نقل جادهای و راهداری دچار مشکل هستیم که از اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای استان مازندران انتظار میرود نسبت به حل این موضوعات اهتمام ویژه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات