محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشتماه در نشست هماندیشی نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکتها و صندوقهای سرمایهگذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامههای راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامههای اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایهگذاری در سطح استان هستیم.
وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرحهای توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکتها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعهای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.
مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایهگذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استانهای مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگهای وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری را ایجاد کند.
مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایهگذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز میشود.
به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایهگذاری در فاز نخست سرمایهگذاری هلدینگهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتنسازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایهگذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایهگذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.
مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایهگذاریهای خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایهگذاریها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایهگذار داخلی بوده میتواند از این طریق حل و فصل شود.
وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبهای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایهگذاریهای صندوق بازنشستگی کمک شود.
در این جلسه تشکلهای کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیتهای تشکلها، لزوم دیده شدن بیشتر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمهای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.
انتهای پیام
نظرات