علیرضا رفیعی پور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه جمعیت دام مولد و مرغ گوشتی البرز پاسخگوی نیاز این استان نیست، اظهار کرد: بر این اساس بخشی از نیاز البرزنشینان از سایر استانها و گوشت وارداتی از سایر کشورها تامین میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۲۷۹ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ از طریق فرودگاه پیام به استان وارد شده است.
این مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت واحدهای مرغ گوشتی در استان توضیح داد: در این واحدها جوجهای که در شرایط پرورش سنتی در بازه یکساله به حدود دو کیلوگرم میرسد، ۴۵ روزه این وزن را پر کرده و به واحدهای کشتار انتقال مییابد.
وی در پاسخ به اینکه آیا برای افزایش سریع وزن به مرغها هورمن تزریق میکنند، گفت: این اتفاق در هیچ یک از واحدهای مرغداری نمیافتد. این جوجهها با استفاده از یک خوراک مغذی که سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی است در یک فرآیند کاملا بهداشتی و سالم به وزن مناسب میرسند.
وی با اشاره به میزان نهادهای که هر جوجه در طول رشد خود مصرف میکند، ادامه داد: هر کدام از این جوجهها با مصرف پنج کیلو نهاده تقریبا به وزن سه کیلو میرسند.
رفیع پور ابراز کرد: در مجموع سالانه حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون جوجه ریزی در کشور انجام میشود که به تولید سه میلیون تن گوشت مرغ منتهی میشود.
مدیرکل دامپزشکی البرز در پایان با اشاره به نظارت دورهای بر واحدهای تولید مرغ گوشتی استان تصریح کرد: هر مرغداری معمولا یک ناظر فنی دارد که به صورت هفتگی گزارش دقیق و کاملی از تغذیه، تلفات احتمالی و... ارائه میدهد و در صورت تخلف موارد را گزارش میکند تا برخورد قانونی لازم صورت بگیرد.
انتهای پیام
نظرات