به گزارش ایسنا، نام «ماه صورتی» به این معنا نیست که قمر زمین در چنین روزی رنگ صورتی به خود میگیرد بلکه به این دلیل است که رنگ گلهای بهاری که در این زمان از سال شکوفا میشوند، صورتی است. مانند تمام ماههای کامل، «ماه صورتی» نیز در تمام طول شب قابل مشاهده بود و در هنگام غروب خورشید از شرق طلوع میکرد و هنگام طلوع خورشید در غرب غروب میکرد.
به نقل از فوربز، تصور میشود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نامهای دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته میشود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخمگذاری غازها و ماه قورباغه.
برای مدت کوتاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقهای، «ماه صورتی» به رنگ نارنجی به نظر میرسید. این پدیده به این دلیل اتفاق میافتد که بیننده ماه را از میان ضخیمترین لایه جو زمین میبیند.
نور قرمز و نارنجی با طول موج بلندتر میتواند به راحتی از جو عبور کند، در حالی که نور آبی با طول موج کوتاه توسط ذرات پراکنده میشود. همین اصل علمی که به پراکندگی رالی معروف است، مسئول رنگ نارنجی غروب خورشید نیز هست.
«ماه صورتی» اولین ماه کامل از زمان خورشید گرفتگی کامل در سراسر آمریکای شمالی در هشتم آوریل بوده است.
ماه گرفتگی بعدی یک ماه گرفتگی جزئی در ۱۷ سپتامبر خواهد بود. این ماه گرفتگی به بهترین وجه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آفریقا دیده میشود. در طول این رویداد، ماه کامل وارد سایه زمین میشود.
ماه کامل بعدی، «ماه گل» است که در روز پنجشنبه، ۲۳ مه (سوم خرداد) سال ۲۰۲۴ به وقوع خواهد پیوست.
انتهای پیام
نظرات