حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهیبخشی، بصیرتدهی و بسیج تودهها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.
وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنههای مختلف بود.
موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهرههای برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و ساماندهی حرکتهای مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاستگذاری، ساماندهی، برنامهریزی، نظارت و راهبری مناسبتها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.
وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و همافزایی کمکهای دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنههای سخت عبور داده و توطئههای دشمن را خنثی کند.
موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سالهای ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.
وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیونها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیماییها، محکومیتها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعفها، مردم پای نظام ایستادهاند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بینظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئهها و نقطه قوت نظام اسلامی است.
وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بیاعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.
موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که میتوانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنهها گرهگشا و راهگشاست.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزهها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهمترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکانپذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژههای رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایههای خود را وارد چرخه کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفهجویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهرهوری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهرهوری تشکیل میدهد.
موسیپور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی میشود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفهجویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل میشود و این هم با آگاهسازی و مشارکت مردم ممکن است.
انتهای پیام
نظرات