دکتر علی صدیقی امروز، چهارم اردیبهشت ماه در مراسم افتتاح این مرکز اظهار کرد: روانپزشک، پزشک، روانشناس بالینی و مددکاراجتماعی در این مرکز مشغول ارائه خدمات به مراجعان هستند.
وی افزود: خدماتی که در این مرکز ارائه میشود، شامل خدمات تشخیصی، دارو درمانی، روان درمانی، مشاوره روانشناختی و همچنین خدمات مددکاری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم بیان کرد: در این مراکز بیماران دارای اختلال روانی تحت درمان هستند و برای بهبود نیازمند پیگیریهای مداوم از سوی مددکاران و روانشناسان محسوب میشوند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از خدمات این مرکز فعال سازی مردم منطقه در راستای کاهش زمینههای آسیب زای سلامت و زمینه آسیبهای اجتماعی و ارتقاء زمینههای سلامت روان در محله و منطقه است که در قالب خانه مشارکت مردم در سلامت به فعالیت میپردازد و موارد دشوار و نیازمند مداخله سایر دستگاهها به کمیته مددکاری سراج در فرمانداری ارجاع میشود.
صدیقی گفت: با ایجاد این مراکز حلقههای مفقوده سلامت روان جامعه با بخش درمان حذف میشود.
وی بیان کرد: سراج محلی برای ارائه خدمات تخصصیتر در حوزه سلامت روان است و به منظور بهرهمندی عادلانه افراد جامعه از خدمات سلامت روان و همچنین مراقبتهای بعد از درمان و تکمیل روند مداخلات پزشکی به صورت رایگان راهاندازی و افتتاح شد.
انتهای پیام
نظرات