حسن پیمانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ۶۹ هزار و ۹۰۶ پروانه صنفی معتبر در استان همدان وجود دارد، اظهار کرد: تاکنون ۱۹.۱ درصد از پروانههای صنفی استان همدان به پروانه الکترونیک تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشتماه، تبدیل به مجوزالکترونیکی(شناسه یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب میشوند.
پیمانی خاطرنشان کرد: همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسبوکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسبوکار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانکها دچار مشکل خواهند شد.
وی با اشاره به عدم بهرهمندی از تسهیلات بانکی و معافیتهای مالیاتی برای صاحبان مشاغلی که از درگاه ملی کسبوکار مجوز دریافت نکردند، تأکید کرد: افرادی که از درگاه ملی مجوزها دریافت نکنند از خدماتی که به تسهیل کسبوکار میپردازند، نمیتوانند بهرهمند شوند.
پیمانی با بیان اینکه از این پس تمام خدمات دولتی صرفاً با ارائه شناسه یکتا قابل دریافت خواهد بود، گفت: تمام کسبه میتوانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها و با وارد کردن کد ملی و کدپستی و پروانه کسب شناسه یکتا دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات