مهدی دلاوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: جامعه هدف این طرح را ۷۰۰۰ کودک اتباع خارجی تشکیل میدهند که متولد اول فروردین ۱۳۹۸ به بعد هستند و با مشارکت ۱۲۵ تیم بهداشتی اجرا میشود.
وی افزود: این برنامه در دو نوبت اجرا میشود که نوبت اول از دو تا چهارم اردیبهشت و نوبت دوم نیز در روزهای ۳۰ اردیبهشت تا اول خرداد خواهد بود.
دلاوری تصریح کرد: حفظ پوشش واکسیناسیون، تشدید برنامههای مراقبتی و اجرای موفق طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال، مهمترین راهکارهای اصلی مقابله با این بیماری است و کشور ایران توانسته در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۳ میلادی وضعیت عاری از فلج اطفال را تداوم بخشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: فلج اطفال، یک بیماری عفونی حاد است که تا پایان سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۲ کودک در جهان به فلج اطفال مبتلا شدند، کشور جمهوری اسلامی ایران در آستانه ریشهکنی بیماری فلج اطفال بوده که این یک موفقیت بزرگ علمی است.
وی با اشاره به روند کاهشی بروز بیماری سالک اظهار کرد: بنا به گزارشهای ثبت شده در سال ۱۴۰۲ تعداد مبتلایان به سالک ۲۵ درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است.
دلاوری افزود: عملیات کنترل مخزن و ناقل این بیماری طبق برنامه از قبل طراحی شده و در دو شهرستان اجرا میشود و در سال جاری نیز طی چهار نوبت، ۱۲ هزار هکتار از مناطق مستعد تحت پوشش عملیات کنترل مخزن قرار خواهد گرفت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: سالک، بیماری بومی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل است و اقدامات مؤثر و برنامه مدون برای مبارز با آن نیازمند همکاری شهرداریها در زمینه بهسازی محیط، جمعآوری منظم زبالهها و نخالههای ساختمانی به ویژه در مناطق پرخطر است.
انتهای پیام
نظرات