حسینه شاهد و ایثار که معمولا با عنوان حسینیه شهید از آنها نام برده میشود؛ با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با اعطای مجوز از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و به حالت تولیتی توسط خانواده معظم شهداء تاسیس و اداره میشود.
اهم وظایف حسینیههای شاهد و ایثار برگزاری مراسمات مذهبی مناسبتی اعم از ولادت و شهادت،جلسات آموزش قرآن کریم، برپایی پویشهای مردمی و کمکهای مؤمنانه است.
در همین راستا امیر نظری امروز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: راهاندازی حسینیههای شهید با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، دینی، ایثار و شهادت و توسط مادر، همسر و یا خواهر شهید انجام میشود.
نظری با اشاره به این حسینیهها گفت: حسینیه شهید ابراهیم فرمانی، حسینیه شهید قلندری، حسینیه شهید رسول نجاترسولی، حسینیه شهید سید رضا هویتطلب همچنین حسینیه شهید حسین نظرپاک در شهرستان بندر انزلی فعالیت دارند.
وی افزود: متقاضیان برای راهاندازی و ثبت فعالیت حسینیه شهید باید مکان مشخص و مناسب در نظر داشته باشند که با مراجعه به بنیاد شهید، مراحل ثبت اداری و اقدامات لازم برای تجهیز آن به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام میشود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: همه حسینیهها در ایام هفته مراسمات مذهبی، برنامههای ادعیه دارند و در مناسبتها نیز مولودی، مداحی و روضه خوانی برگزار میکنند.
وی با بیان اینکه به همت این حسینیهها کلاسهای قرآن ویژه بانوان برگزار میشود، تاکید کرد: علاوه بر این کلاسها که شامل دورههای روخوانی و روانخوانی هستند، حسینیههای شهید در طول سال حداقل میزبان دو محفل انس با قرآن که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشارکت مردمی انجام و ساماندهی میشود هستند و به طور میانگین سالانه حداقل تا ۱۰ محفل انس قرآن توسط حسینیههای شهید در شهرستان بندرانزلی برگزار میشود.
وی افزود: برگزاری دورههای بصیرتی و جهاد تبیین نیز در دستور کار این حسینیهها قرار دارد که با حضور یکی از مبلغان حوزه علمیه برای مخاطبان و شرکتکنندگان اجرا میشود.
نظری با بیان اینکه توجه به علوم روز و دانشافزایی برای متولیان حسینیههای شهید بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: سالانه متولیان حسینیهها در همایش حسینیههای شاهد و ایثار کشور در مشهد مقدس شرکت میکنند و این گردهمایی فرصت مناسبی برای کسب و انتقال تجارب و دانشافزایی است.
انتهای پیام
نظرات