• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403020201151
  • خبرنگار : 50167

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

کمبود بودجه در ضمانت اجرایی مصوبات شوراهای فرهنگ عمومی چندان نقش ندارد

کمبود بودجه در ضمانت اجرایی مصوبات شوراهای فرهنگ عمومی چندان نقش ندارد

ایسنا/زنجان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است: کمبود اعتبار و بودجه نقش چندانی برای ضمانت اجرایی مصوبات شوراهای فرهنگ عمومی ندارد. بیش از ۷۰ درصد اجرای مصوبات به اراده و انجام رسالت خود دستگاه‌های متولی بستگی دارد و ارتباطی با کمبود اعتبارات فرهنگی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه امروز (یکشنبه، دوم اردیبهشت‌ ماه) در جلسه شورای فرهنگی عمومی که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه ارائه گزارش‌ها باید براساس پروژه‌های عملیاتی باشد، گفت: اجرایی نکردن مصوبات به‌دلیل مشکلات مالی نیست، بلکه اراده است و نبودن ضمانت اجرایی به‌دلیل نبودن نظارت است.

وی همچنین اظهار کرد: «وعده صادق» یک پیروزی تمدنی بود و نقطه عطفی در تاریخ شکل گرفت. با وجود هزینه‌های زیاد رژیم صهیونیستی و اینکه ۲۸ کشور او را پشتیبانی کردند، ایران توانست ۳۰۰ پهباد و موشک‌ رابه سمت رژیم صهیونیستی پرتاب کند و بیش از ۴۰ درصد از پدافندهای آن‌ها عبور کند و دو نقطه راداری و پدافندی را هدف قرار دادند و آسیب زیادی را به رژیم صهیونیستی وارد کردند.

او با بیان اینکه پرتاب موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی ایران به سمت رژیم صهیونیستی در حد یک سیلی بود، گفت: ایران قصد زدن آسیب جدی نداشت و به همین دلیل، از نسل جدید موشک‌ها و پهپادها استفاده نکرد.

وی با بیان اینکه ایران از سوی همه مستضعفان جهان، این عملیات را انجام داد و اقتدار علمی و فناوری خود را نشان داد، اظهار کرد: اگر دانشگاه‌های ما، دانشگاه برتر و کارآمد و اثرگذار در حوزه‌های علم و فناوری نبودند، الان به چنین قدرت نظامی، موشکی و پهپادی نمی‌رسیدیم. این موضوع، بخش کوچکی از پیشرفت‌های کشور به‌شمار می‌آید.

خسروپناه درباره قرارگاهی شدن شورای فرهنگی استان‌های کشور نیز بیان کرد: تاکنون ۳۰ درصد مراحل قرارگاهی شدن شورای فرهنگی استان‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا، ستادهای مختلف اجرایی را تشکیل داده است، ادامه داد: این شورا با ایجاد میزگردها، زمینه حضور دستگاه‌های مرتبط را برای برطرف شدن مسأله‌ از مسیر دستگاه‌های مرتبط و متولی فراهم خواهد کرد و یکی از اولویت‌های اصلی در این زمینه گام برداشتن برای رسیدن به نتیجه نهایی و تبیین راه‌ حل‌ها برای مشخص شدن حل مسأله است.

او با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه راهبری، راهبردی، راه‌بینی و راه‌سنجی را برعهده دارد، گفت: وظیفه شورای انقلاب فرهنگی راه‌سازی و عملیات نیست بلکه باید موضوعات علمی و فرهنگی را راهبری کند.

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی راهبردی دستگاه‌های اجرایی استان‌ها، افزود: یکی از مشکلات ما این است که اساس کار قرارگاهی را بلد نیستیم و باید در این زمینه تمرین کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه آفات جلسات، مصوبات دقیقه ۹۰ است، ادامه داد: باید معایب مصوبات بررسی و با تشکیل کارگروه‌های فنی مرحله به مرحله جلو رفت و بخشی از معضلات، با بالادستی‌ها در تهران حل شود.

او با بیان اینکه تدوین برخی سیاست‌گذاری‌ها در استان‌ها بی‌فایده است، افزود: سیاست‌های کلی را مقام معظم رهبری ابلاغ کرده‌اند و سیاست‌های عملیاتی را شورای عالی انقلاب فرهنگی به تحریر درآورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha