احمد دانایینیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: معضلات و چالشهای حوزه سرمایهگذاری، طی سالهای متمادی زیانهای مالی قابل توجهی به بهرهبرداران فعال در صنعت گردشگری وارد کرده بود که به استناد آییننامه ابلاغی این مشکلات برطرف شده است.
وی افزود: شهرستان کاشان به لحاظ برخورداری از ظرفیتهای غنی فرهنگی، هنری و معماری یکی از مقاصد اصلی گردشگران داخلی و خارجی است که افزایش و توسعه زیرساختهای گردشگری و تشویق بخش خصوصی به سرمایهگذاری در حوزه احیاء بناها در همه حوزهها و ارکان شهر اثرگذار خواهد بود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کاشان تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، سرمایهگذاران حوزه گردشگری از هرگونه مالیات بر ارزش افزوده و هرگونه عوارض و سایر وجوه، تحت عناوینی همچون فعال اقتصادی به شهرداری معاف شده و دریافت آن توسط شهرداریها غیرقانونی خواهد بود.
دانایینیا تأکید کرد: دریافت عوارضی همچون تغییر کاربری، مرمت و بازسازی از پروژههایی که با مجوز میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حال مرمت، تکمیل و راهاندازی هستند، ممنوع بوده و این پروژهها از پرداخت عوارض به طور کامل معاف هستند.
وی گفت: با توجه به لزوم حفظ انسجام بافت تاریخی، هرگونه تعریض و تخریب بدون مجوز از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دریافت هرگونه عوارض عدم یا کسر پارکینگ تحت هر عنوان توسط شهرداری ممنوع است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کاشان افزود: دریافت هر گونه عوارض بخشهای پذیرایی و تفریحی واحدهای گردشگری بر مبنای عوارض تجاری، تأمین زیرساختهای آب، فاضلاب، برق و گاز در محدوده خدمات شهری توسط دستگاههای خدمات رسان، محاسبه نرخ مصرفی آب، برق، گاز و تلفن برمبنای تعرفه مصارف کاربریهای فرهنگی ممنوع است.
وی تأکید کرد: با توجه به قابلیتهای کمنظیر حوزه گردشگری شهری و روستایی منطقه فرهنگی کاشان و مقیاس جهانی این شهر در حوزه نساجی سنتی و بناهای بینالمللی، امیدواریم ابلاغ مصوبات، افقهای امیدبخشی در جذب سرمایهگذاران بوده و شاهد افزایش حجم سرمایهگذاری و رونق اقتصادی باشیم.
دانایی نیا تصریح کرد: این مصوبه، برگرفته از قوانین و مصوبات مجلس شورای اسلامی است و امیدواریم همه دستگاههای مربوط با همدلی و تمرکز بر اصل مانع زدایی، زمینه تحقق توسعه صنعت گردشگری را فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات