رحیم یونسی در گفت و گو با ایسنا از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در استان خبر داد و افزود: ایجاد و توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تأثیر بسزایی در ارتقای توان فنی و اشتغالپذیری افراد در حوزه های مختلف صنعت دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل هدف از ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی را ارتقای مهارت، کاهش هزینههای جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی برای شاغلان، صیانت از نیروهای کار و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر دانست و اظهار کرد: این مراکز در کنار صنایع علاوه بر رونق بخشهای تولید زمینه افزایش بهره وری بنگاه های تولیدی و اقتصادی آن بخش را فراهم می کند.
به گفته وی، توانمندسازی و بروزرسانی سطح مهارت شاغلین و نیروهای کار و بالا بردن بهره وری در بنگاهها از مهمترین اهداف راهاندازی و توسعه مراکز جوار و بین کارگاهی است و از این رو یکی از برنامه های اصلی این اداره کل در سال جاری افزایش و توسعه سطح همکاری ها با بنگاه های اقتصادی و تولیدی و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی است.
یونسی با بیان اینکه در این مراکز نیروی کار از نزدیک با محیط کار آشنا میشود، افزود: در این مرحله از آموزشهای تئوری عبور کرده و از نزدیک در رشتههای مختلف، استادکاران آموزشها را به نیروی کار ارائه میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل با بیان اینکه این اداره کل در خصوص تعهد سالانه صدور مجوز مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی تحقق صد در صدی داشته است، گفت: ۲۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی، در سال ۱۴۰۲ پس از اخذ مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به رسالت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و تحقق شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"در توانمندسازی اقشار مختلف جامعه از جمله شاغلان صنایع و صنوف، ایجاد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در کنار واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی و مهندسی بیان کرد: توجه بیشتر به امر آموزشهای مهارتی موجب ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی بنگاههای اقتصادی میشود.
انتهای پیام
نظرات