• چهارشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403012916430
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه تبریز:

وزارت دفاع، پیشگام و سرآمد توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه است

وزارت دفاع، پیشگام و سرآمد توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشگام و سرآمد توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه است.

صفر نصراله‌زاده در نشست مشترک با معاون پژوهشی و نوآوری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز  همکاری خوبی با وزارت دفاع در حوزه‌های مختلف داشته است، اظهار کرد: این همکاری‌های نزدیک باید همچنان برای رفع نیازمندی‌های کشورمان و با توجه به ظرفیت‌های این دانشگاه ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه‌های بزرگ و تاثیرگذار در کشور، منطقه و جهان است و باید از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این دانشگاه برای رشد، ارتقاء و بالندگی کشورمان در بخش‌های مختلف استفاده شود و از جمله موضوعاتی که می‌توان از ظرفیت دانشگاه در موضوعاتی چون امنیت غذایی، هوش مصنوعی، موتورهای دیزلی، جغرافیا و ... استفاده کرد.

نصراله‌زاده تاکید کرد: ما برای حل مشکلات و نیازهای کشور باید بخشی‌نگری را کنار گذاشته و با شبکه‌سازی، کار تیمی و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه‌های کشور در توسعه و رشد کشور تلاش کنیم و وزارت دفاع نیز به‌خاطر اعتقاد، ایمان و اراده‌ای که دارد، همواره پیشگام و سرآمد توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.

رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه یادآور شد: دانشگاه تبریز با توجه به امکانات و ظرفیت‌هایی که در بخش‌های مختلف از جمله مهندسی مکانیک، عمران، جغرافیا، کشاورزی، برق و کامپیوتر دارد، آماده‌ی توسعه‌ی هرگونه همکاری مشترک با سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و به خصوص وزارت دفاع است.

وزارت دفاع، پیشگام و سرآمد توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه است

معاون پژوهشی و نوآوری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح نیز گفت: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه‌های برتر و تاثیرگذار کشور است و باید از ظرفیت‌ها و توانمندهای فناوری و علمی این دانشگاه برای رفع نیازهای صنعت دفاعی کشور استفاده شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز محمد فلاح ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته از ظرفیت‌های این دانشگاه و همکاری‌هایی که در گذشته داشته‌ایم، قطعا باید همکاری با دانشگاه تبریز توسعه یابد که این توسعه‌ی همکاری‌ها می‌تواند در حوزه‌های هوش مصنوعی، جغرافیا، توسعه‌ی موتورهای دیزلی، کشاورزی و ... باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha