• سه‌شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403012815375
  • خبرنگار : 71129

شرط و شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌های نفتی ونزوئلا

شرط و شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌های نفتی ونزوئلا

یکی از سخنگوهای وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، واشنگتن مجوزی را که مربوط به کاهش تحریم‌های نفت و گاز ونزوئلاست، به «پیشرفت تعهدات» مادورو در رابطه با برگزاری انتخابات سال جاری میلادی منوط کرد.

به گزارش ایسنا، آمریکا با ادامه دخالت‌ها در مسائل داخلی ونزوئلا، به‌ویژه مسائل انتخاباتی، نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا را به ناکامی در عمل به وعده‌هایش برای انتخابات ۲۸ ژوئیه سال جاری میلادی متهم می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «نداشتن پیشرفت در روند اجرای دورنماهای مربوط به نقشه راه انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا از سوی مادورو و نمایندگانش، آمریکا را بر آن داشته که صدور مجوز کاهش تحریم‌های نفت و گاز علیه این کشور آمریکای لاتین را که ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ منقضی می‌شود، به پیشرفت در روند این انتخابات منوط کند.»

از نظر واشنگتن، احتمال کمی وجود دارد که مادورو به خواسته‌های آمریکا پیش از ضرب‌الاجل انقضای این مجوز عمل کند. مقام‌های دو کشور سه‌شنبه گذشته مخفیانه در مکزیک دیدار کردند اما منبع آگاه گفت که کاراکاس و واشنگتن نتوانستند اختلافات را حل و فصل کنند.

ایالات متحده در ماه اکتبر در واکنش به توافق انتخاباتی در باربادوس بین مادورو و مخالفانش، کاهش جزئی تحریم‌ها را ارائه کرد. این توافق شامل حق مخالفان برای انتخاب کاندیدای ریاست جمهوری خود بود.

عدم تمدید مجوز فعلی، این احتمال را که ایالات متحده مجوز جدید و محدودتری برای جایگزینی آن صادر کند، رد نمی‌کند.

رویترز در ماه جاری میلادی گزارش داد که صادرات نفت ونزوئلا در ماه مارس به بالاترین سطح خود از اوایل سال ۲۰۲۰ رسیده است، چون مشتریان تلاش داشتند تا خریدهای خود را پیش از انقضای پیش‌بینی شده مجوز ایالات متحده انجام دهند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا که با دخالت در مسائل این کشور آمریکای لاتین به فکر افزایش فشارها علیه مادورو است، در حال بررسی این است که تا چه حد برای لغو تحریم‌ها پیش برود، گرچه انتظار می‌رود بازگشت کامل به سیاست «فشار حداکثری» دوران ترامپ متوقف شود.

به گفته افراد مطلع، گام‌های احتمالی تحت بررسی جدی این است که به ونزوئلا اجازه داده شود به فروش نفت خام خود در بازارهای جهانی ادامه دهد، اما ممنوعیت استفاده از دلار آمریکا در چنین معاملاتی را مجددا اعمال و کاراکاس را ملزم می‌کند به ارزهای دیگر روی آورد و ترتیبات مبادله و مبادلات را گسترش دهد. این گزینه می‌تواند نقش بخش بانکی ونزوئلا را در فروش نفت گسترش دهد، در صورتی که معاملات تنها با ارز داخلی صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha